diğer rütbelerle pek uyumlu olmuyor amaÇaylak olsun bence
Yeni üye olsun o zaman ?diğer rütbelerle pek uyumlu olmuyor ama
Bu açılan 2. konu da hayırdır? Herhangi bir kurala aykırı hareket etmiyoruz. Topluca bi düşüncemiz var üst merciilere ulaştırmaya çalışıyoruz. Her gün onlarca bomboş konu açılıyor. İsterseniz şansınızı orada deneyin.Bugün 5bin defa aynı konudan açtınız daha açmayın şu konuyu
50 mesaja kadar yeni üye 50 den 100 e kadar stajyer olsun ozaman herkesin istediği olurYeni üye olsun o zaman ?
Yani öyle de olabilir mantıklı ??50 mesaja kadar yeni üye 50 den 100 e kadar stajyer olsun ozaman herkesin istediği olur![]()
0-25 Bebecik50 mesaja kadar yeni üye 50 den 100 e kadar stajyer olsun ozaman herkesin istediği olur![]()
Hatırlar mısınız izlediniz mi bilmem ama beyaz futbolda Ahmet Çakar derbicik diyince ortalık karışmıştı aklıma o geldi ?Ne çok derdiniz oldu şu üyecik yav. Sizin isminizin altında alt tarafı 100 tanecik mesaj yazana kadar üyecik yazıyor diye kimse sizi aşağılamıyor, sizle dalga geçmiyor veya başka benzeri bir şey yapmıyor ki.
Üyecik bence gayet güzel. İlla da değiştirilecekse değiştirilsin, ama neden bu kadar rahatsız oldu kullanıcılar anlamadım. Sözde uyum.
Hayır izlemedim ama iyiymiş ?Hatırlar mısınız izlediniz mi bilmem ama beyaz futbolda Ahmet Çakar derbicik diyince ortalık karışmıştı aklıma o geldi ?
Ahah buyrun izleyin o zaman mevzu 4.dkda başlıyor ilk derbicik 8.dklara doğru ??Hayır izlemedim ama iyiymiş ?
?50K altına üyecik 50K üstüne maraşal densin...
Mesajlarının yarısından fazlası konu dışında olana da bir isim bulalım.50K altına üyecik 50K üstüne maraşal densin...
Konunun en başına eklemiştimHatırlar mısınız izlediniz mi bilmem ama beyaz futbolda Ahmet Çakar derbicik diyince ortalık karışmıştı aklıma o geldi ?