Üyecik-asistan-doçent

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

alidiz

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Kimin asistan kimin doçent vs olduğuna olacağına kim ve nasıl karar veriyor. Açıklama bekliyorum !!!! :biggrin:

alidiz

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ben de konu açayım dedim konu başlıklı bir (biraz saçma bi cümle oldu ama:))konu açtım hemen akabinde deatmania kitledi konuyu yazdığı da bu tarz konuları açmayalım arkadaşlar. Hatunlar diye bir konu vardı şimdi tam hatırlayamıyorum ismini 2010 senesinde mi ne açılmış hala muhabbet dönüyor ama kitleyen yok yani....

Forum rütbe sistemimiz hakkında bir konu vardır. Lütfen göz atın.

SDN Forum Rütbe Sistemi
Saol.....

Deatmania'yaya ikazımdır :) Şiddetle konumun kilidinin kaldırılmasını talep ve arz ediyorum..... :)Not: Birazdan burayı da kilitler diye tahmin ediyorum

alidiz

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ses seda yok ihtiyaç molasına çıktı millet herhalde :)

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
Yok biz dilekçeni işleme koyduk :D

alidiz

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Paypal mı yoksa skype kontörüyle mi alınıyor... :)

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
629
Gurunun üstü gelsin :D

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Kimin asistan kimin doçent vs olduğuna olacağına kim ve nasıl karar veriyor. Açıklama bekliyorum !!!! :biggrin:

deatmania konuyu kapatmakta çok haklı çünkü forumda rütbeler hakkında açıklamalı bir konu mevcut. konu açmadan önce araştırma yapsaydın görürdün.

alidiz

Asistan
Reaksiyon puanı
1
deatmania konuyu kapatmakta çok haklı çünkü forumda rütbeler hakkında açıklamalı bir konu mevcut. konu açmadan önce araştırma yapsaydın görürdün.
Kilitlenen konum rütlebelerle ilgili değildi biraz daha dikkatli araştırmanı tavsiye ederim :)

Ben de konu açayım dedim konu başlıklı bir (biraz saçma bi cümle oldu ama:))konu açtım hemen akabinde deatmania kitledi konuyu yazdığı da bu tarz konuları açmayalım arkadaşlar. Hatunlar diye bir konu vardı şimdi tam hatırlayamıyorum ismini 2010 senesinde mi ne açılmış hala muhabbet dönüyor ama kitleyen yok yani....

Saol.....

Deatmania'yaya ikazımdır :) Şiddetle konumun kilidinin kaldırılmasını talep ve arz ediyorum..... :)Not: Birazdan burayı da kilitler diye tahmin ediyorum
Dikkatli oku.....

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Kilitlenen konum rütlebelerle ilgili değildi biraz daha dikkatli araştırmanı tavsiye ederim :)

Dikkatli oku.....

He pardon yanlış anlamışım ben :) ama o konuda kapatılmakta haklı yani "Ben de konu açayım dedim" diye konu mu olur arkadaş :D

alidiz

Asistan
Reaksiyon puanı
1
He pardon yanlış anlamışım ben :) ama o konuda kapatılmakta haklı yani "Ben de konu açayım dedim" diye konu mu olur arkadaş :D
Merhaba,adı bilinmeyen hatunlar vb. konular oluyorda bi bizimki mi göze battı :D

Quickly

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Merhaba,adı bilinmeyen hatunlar vb. konular oluyorda bi bizimki mi göze battı :D
O konunun kapatılması için çok tartışmalar oldu ama SDN yönetimi kapatmama konusunda karar kıldı lakin sizin konuyu ben mod olsam ben bile kapatırdım inanın. :D

alidiz

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ben de zaten başlığında da belirttiğim gibi öylesine bir nevi moderatörlere tepki olarak açtım :)
Ben de olsam kapatırdım yani....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...