Üye alımı kapanmalı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Finix
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sizce?

• Davetiye'ye geçilmeli

Kullanılan: 367 76.0%
  • Geçilmemeli

Kullanılan: 116 24.0%

• Kullanılan toplam oy
    483
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,285
Gözümden kaçmayan bir şey var. SDN'nin kalitesi gittikçe düşüyor ve bunun en önemli nedeni yeni üyeler. Bir sürelik davetiye sistemine tekrar geçilirse kalite düşmeye devam etmez ve SDN bir çöplük olmaya gitmez.

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
101
Bu konuda finix'e katılıyorum, ben de davetiye sistemine geçilmesi taraftarıyım.

dadaist

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Katılıyorum. Suya sabuna başlık açan insanlar türedi. Burası teknoloji ağırlıklı bir siteyken artık +bilmemkaç kızların fotoğrafları, alakasız bir sürü konu mevcut. Eğer kısa zamanda bir çözüm bulunmazsa kaliteli paylaşım yapan insanların burayı daha fazla destekleyeceğini sanmıyorum. Yönetim lütfen davetiye sistemine geri dönsün ve bu saçma konuları siteden kaldırsın.

cobra11

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
konuya anket eklensin bence en iyi sonuçu görürüz herkezin ortak fikri alınmış olur.

Hello Kitty.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
104
Kısa bir süreliğine geçilmeli. Yalnız geçen sefer ki gibi hatalar yapılmamalı :)

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
101
Davetiye sistemine sıcak bakılmıyorsa bile bence bu üyelik işine bir şekilde koşul konulmalı. Cep telefonuna gelen bir kod girilmeden kimse üye olamamalı gibi bir koşuldan söz ediyorum. Bir şekilde herkesin tek üyeliğinin olması sağlanmalı ve öyle elini kolunu sallayan üye olamamalı.

Usui Takumi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,177
şöyle bişeyde olabilir saçma sapan konu açana önce uyarı mesajı ikinci tekrarda ban

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,285
Davetiye sistemine sıcak bakılmıyorsa bile bence bu üyelik işine bir şekilde koşul konulmalı. Cep telefonuna gelen bir kod girilmeden kimse üye olamamalı gibi bir koşuldan söz ediyorum. Bir şekilde herkesin tek üyeliğinin olması sağlanmalı ve öyle elini kolunu sallayan üye olamamalı.
Buda fark etmez. Çoklu üyelikler engellensede yinede kalite düşecektir.

mzungu

Asistan
Reaksiyon puanı
3
bende çoktandır düşünüyordum davetiye olayını konuyu açanlara tesekkürler...

cobra11

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
anket herşeyi söylüyor bence, yetkililer el atmalı artık bu işe :)

mortality

Doçent
Reaksiyon puanı
9
Bence de Davetıye sistemıne geçilmelı ayrıca davetıyelerde herkese verılmemelı.Herkes kafasına göre davetıye yollarsa yıne hıcbır önemı kalmayacak demektır.Örneğin ben bile razıyım en az 500 mesaj göndermiş olması gıbı şartlar olabılır.

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
bence zamunda sistemine geçilmeli, davetiye sistemi bile olmayacak, yeni üye alımı yılın önemli bir kaç günü açık kalacak. böylelikle yeni üyeler banlanmamak için söyledikleri sözlerede dikkat ederler, açtıkları konularada dikka ederler.

BEFEGA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5
finix'e %100 katılıyorum.

Davetiye sistemine kesin olarak geçilmesi taraftarıyım ;)

burak30875

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bence seviyeye göre davetiye verilsin...
yani davetiye sistemi iyi olur..

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
Bence forumda 500 mesaj altı yazı yazamasın.

ByBerk

Profesör
Reaksiyon puanı
3
ben yarı yarıya katılıyorum rektör

yani ben bu siteye ilk kayıt olduğum zaman hemen bir kaç soru sordum öğrendim bilgilendim bazı konularda ben önceden biliyordum ve yeni üyelere yardım ediyorum yani bu bir döngü bilen bilmeyene anlatcak yoksa nasıl öğrencekler bu kadar basit sanki herkes anasının karnında öğrendi biraz kaba bi tabir oldu ancak eminimki benim gibi düşünenlerde vardır yani

ama forum içinde çok salak salak konu açıp küfür.vs yazanlar tabi engellenmeli

ewrecca

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Bence Shiftdelete.net deki herkes çok kıymetli insanlar yeni üyeler hatalar yapıyor olabilir ama bu hatalı insanları aralarına alarak iyi güzel olana teşvik ederek. arkadaş bak burada böyle işler olmazı öğretmesi daha doğru olur davetiye ile seçilmiş olmaktansa insanların bizimle olmayı seçmesi daha çok yakışır shiftdelete net e

ByBerk

Profesör
Reaksiyon puanı
3
[MENTION=161482]ewrecca[/MENTION]

+1 benim gibi düşünen insanlardan

enrooy

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Gözümden kaçmayan bir şey var. SDN'nin kalitesi gittikçe düşüyor ve bunun en önemli nedeni yeni üyeler. Bir sürelik davetiye sistemine tekrar geçilirse kalite düşmeye devam etmez ve SDN bir çöplük olmaya gitmez.
Her türlü arkandayım. :) Tam destek

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Üye demek sayı demek, sayı demek hit demek, hit demek daha çok reklam alabilmek demek, çok reklam demek çok para demek... boşa kürek çekiyorsunuz yeni değil SDN'in bilerek isteyerek planlayarak girdiği yol bu; daha az kalite daha az teknoloji dolu içerik daha çok popüler içerik...(burda denklem başa dönüyor; popüler içerik daha çok üye demek, ........)

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
629
Tc kimlik no şart!

murat_57_

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Bence forumda 500 mesaj altı yazı yazamasın.
davetiye sistemini destekliyorum da bu fikir olmamalı ben neredeyse her gün forumdayım fakat her konuya yorum yazmam bir kere amacım mesaj sayımı arttırmak değil ki buranın seviyesi iyi dolaşırken zevk alıyorum bilgileniyorum ve bilmediklerimi öğreniyorum ancak çok mesaj yazmam gerekirse mesaj yazarım ben senelerdirde üyeyim foruma amacım acıtasyon değil ama benim günahım ne :D

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Oldu olacak mesaj yazma hakkı verme yetkisini bana verin 2 günde muma çevireyim forumu:):P

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
"500 mesaj altı yazı yazamasın" cümlesini ciddiye mi alıyorsunuz :D

ironi ironi :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...