Uydunet İnterneti Modem ile uzatma

ahestetey

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhabalar. TTNET müşterisiydim ve modemim TP-LINK TD-W8961N. Bulunduğum yerde uydunet var ve uydunetin daha hızlı olduğunu söylediler bundan dolayı uydunete geçeceğim. Uydunet modem veriyor zaten. Bende modelini söylediğim modem ile 2. kattan 4. kata interneti çekip dağılım yapabilir miyim acaba?

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Acces point alıp rahatlıkla yapabilirsin, kablolu aktarım yapmak istersen modemde en az bir adet lan çıkışı olmadı o da mutlaka vardır zaten, 1 tane bile lan çıkışı var sa çoğaltıcı ile slotu çoğaltır kablo ile istediğin yere uzatabilirsin. Kabloyu uzattığın yerde kablosuz internet yaymak istersende acces point tercih edebilirsin.

ahestetey

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Acces point alıp rahatlıkla yapabilirsin, kablolu aktarım yapmak istersen modemde en az bir adet lan çıkışı olmadı o da mutlaka vardır zaten, 1 tane bile lan çıkışı var sa çoğaltıcı ile slotu çoğaltır kablo ile istediğin yere uzatabilirsin. Kabloyu uzattığın yerde kablosuz internet yaymak istersende acces point tercih edebilirsin.
teşekkürler Cevap için. Anladım, uydu net modemden benim modemi bağlayıp acces pointin görevini yaptıramam yani.