erenberk
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 101
Seni anca 1000 Mbps keser.![]()
Aynen beni şuan için ancak o keser

Seni anca 1000 Mbps keser.![]()
7/24 fişte (olması gerekende böyle değil mi?)
Sabit telefon ücreti de yok, Superonline Fiber internet fakat tek mesele sizin orada fiberoptik altyapının var olup olmaması.
Yok Superonline tarifesi![]()
Süperonline var binada ben çok pahalı biliyodum iyi oldu bi araştırayım . Sözleşme varmı? Bırde adil kota?
Sen öyle söylemesende imrenerek bakanlar var o hıza bende 20mbit kullanıyorum dediğin gibi para olsa da 100mbit kullansak. 20mbit sıkıcı geliyor downloadlardaKıskandırmak için söylemiyorumŞu an sıradan bir hız gibi geliyor bana, biraz param olsa 100Mbps'ye geçip hız neymiş öğrenirdim
![]()
Sen öyle söylemesende imrenerek bakanlar var o hıza bende 20mbit kullanıyorum dediğin gibi para olsa da 100mbit kullansak. 20mbit sıkıcı geliyor downloadlarda![]()
Abarttın sende 400tbasıl 1000Mbps 20Mbps fiyatına olsa 400TB akk ile kullanmaya razı oluruz...![]()
1000 Mbps olsa 400 tb indirme yapılabilir, mesela C diskinden D diskine birşey kopyalamana gerek yok, C den silersin aynı dosyayı D ye indirirsin daha kısa sürerAbarttın sende 400tb![]()
Benim ge 100 mb ancak imdi 62 mb görüyor .Hem download hem upload 100 mb normalde
ilk önce her yere ulaştırsın uydunet beyfendi
Bende de para olsa 1000 mbps denerdim.Seni anca 1000 Mbps keser.![]()
ben bir ay önce uydunet ve teledünya bağlattım 1 mbps den saymaya başladı dur dedim dur en az 10 mbps isterim dedim o bile yavaş geliyor ama ne yaparsın ne kaaa para o kaaa hız.Bu ne ya ben 20Mbps'yi yavaş buluyorum millet 2Mbps'ye seviniyor![]()