Uydu ve Televizyon programları Bölümü açılsın

ATmaCA53

Profesör
Reaksiyon puanı
35
kültür ve sanat kategorisinde uydu ve televizyon programları bölümü açarsanız emin olun ki elimden geleni güzel bilgileri değerli SDN üyeleri ile paylaşacağım, SDN adminleri bunu dikkate alsın bence...

saygılar...:clover:

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Geçen gün benimde aklıma gedi böyle bir başlık açılması..Destekliyorum fikrini..

ATmaCA53

Profesör
Reaksiyon puanı
35
bide ALİANIN`da bu tür bölümleri çok sever kendisi uydu bölümündeki bilgi birikimi süper...

zorhakda destekliyor ise inşallah 1 hafta içinde ALİANINDA yardımıyla admin tarafına bildirilerek açılır inşallah, bu gibi bölümler teknolojik alanına giriyor adminin bunu açması lazım.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Ben de az çok kurcalarım işte.

Destekliyorum bu fikri. :)

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Bencede açılsa güzel olur..:)

Hello Kitty.

Rektör
Reaksiyon puanı
104
ben de az çok anlarım :) uydulara yazılım atmışlığım filan oldu :) 2-3'de arkadaşlara çanak ayarlamışlığım var :)

ATmaCA53

Profesör
Reaksiyon puanı
35
oh oh ne güzel bir an önce bu gibi bölümler açılması lazım

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Ama açılmıyor..:),,

Bence çok kişinin ilgisini çekecek bir bölüm olabiler....

GKHNCKR

Profesör
Reaksiyon puanı
47
bu konu altında ne paylaşılıyor ki? akşam tvde olan diziler mi? aklıma başka bir şey gelmiyor...

ATmaCA53

Profesör
Reaksiyon puanı
35
adminler bu gibi bölümler açmak sizlere zormu geliyor anlamadım, hem daha çok ilgi çekersiniz foruma bu gibi bölümler çok tutuluyor, hemen 5 dakkaya bunu açarsınız ama mahlesef sizin alanınıza girmediği içinmi açılmıyor nedir bir yorum yapın yazın ya :(

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
bu konu altında ne paylaşılıyor ki? akşam tvde olan diziler mi? aklıma başka bir şey gelmiyor...

O da olabilir..Ayrıca frekanslar frekans değişiklikleri,uyduda mançlara şifre koyan kanalları n biss şifreleri verilir,yeni çıkan kanalllar eklenir,

uydu cihazlarıyla ilgili teknik sorunlar paylaşılır..
AliA trt biss şifresi diye bir konu açtı konu görüntülenme rekoruna gidiyordu en son..:)

Bilmem anlatabildimi GKHNCKR..:)

Hello Kitty.

Rektör
Reaksiyon puanı
104
O da olabilir..Ayrıca frekanslar frekans değişiklikleri,uyduda mançlara şifre koyan kanalları n biss şifreleri verilir,yeni çıkan kanalllar eklenir,

AliA trt biss şifresi diye bir konu açtı konu görüntülenme rekoruna gidiyordu en son..:)

uydu yazılımları da verilir dicem ama burası uydu sitesi değil :D böyle bir bölüm açılırsa yardımı mı?? esirgemem :D

GKHNCKR

Profesör
Reaksiyon puanı
47

Hiç tv izlemediğim belli oluyor :D

siz o ince ayrıntıları bırakında arkadaşlar benim uydunun ayarı bozuk sanırım. pek iyi göstermiyor. çatıyı çıkınca nasıl düzelteceğiz bunu. Uydunun yönünü tutturmanın bir kolayı var mı? Peder kızıyor ya, yapmadın şunu diyor :D

ATmaCA53

Profesör
Reaksiyon puanı
35

siz o ince ayrıntıları bırakında arkadaşlar benim uydunun ayarı bozuk sanırım. pek iyi göstermiyor. çatıyı çıkınca nasıl düzelteceğiz bunu. Uydunun yönünü tutturmanın bir kolayı var mı? Peder kızıyor ya, yapmadın şunu diyor :D
mecburen bi eleman çağırıp sen uyduyu ayarlayacaksın aşağıdanda tamamı, devammı diyece bağıracak, şöyle bir şeyde yapabilirsin 37 ekranın varsa çatıya çıkarsın çanağı oynattınmı yaynın olup olmadığını öğrenirsin, bu gibi zahmetlere girişmek istemiyorsan bu işlerden anlıyan bir çnakcı çağırırsın çanak ayarını yapar sende bahşiş olarak 5 tl verirsin olur biter. :)

GKHNCKR

Profesör
Reaksiyon puanı
47
mecburen bi eleman çağırıp sen uyduyu ayarlayacaksın aşağıdanda tamamı, devammı diyece bağıracak, şöyle bir şeyde yapabilirsin 37 ekranın varsa çatıya çıkarsın çanağı oynattınmı yaynın olup olmadığını öğrenirsin, bu gibi zahmetlere girişmek istemiyorsan bu işlerden anlıyan bir çnakcı çağırırsın çanak ayarını yapar sende bahşiş olarak 5 tl verirsin olur biter. :)

eyvallah kardeşim de, bizimkiler 20'ye çalışıyor :D

Hello Kitty.

Rektör
Reaksiyon puanı
104

onun kolayı uydu bulucu cihazlar var onu çanağa takıyosun o buluyor :D tabi bu işlerde ilgelenenlerde onun için sen eleman çağır :D ya da yanına bir arkadaşını al çatıya çık uydunun frekans menüsünü açın birbirinize bağıra bağıra ayarlayın :D

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Gereklilik bakımında daha öncü konular varken bu konunun açılma ihtimaline imkan vermiyorum:)