S
SDN Okuru
SDN Okuru
biss olayını bi çözen olsa paraya para demez bu dahili uydulu cihazlarda ))))
LG LM 640 S 3D LED HD TELEVİZYON 107 cm İÇİN;
SONUNDA BULDUM; Merkezi uydu anteni kullananlar için anten sayısı kadar uydu eklenecek. Örneğin 3 uydu tek bir hattan geliyorsa uydu 1 e TÜRKSAT, uydu 2 ye DIGITURK, uydu 3 e HOTBİRD eklenebilir. Veya HOTBIRD izlemek istemiyorsanız 2 tane uydu ayarlayabilirsiniz hatta digitürk üde ayarlamayıp tek uydu ayarlayabilirsiniz.
SETTİNGS>AYAR>UYDU AYARI>UYDU EKLE
Menüden bu sıra takip edildikten sonra
UYDU 1 'e TURKSAT 42E ayarlanacak,
LNB FREKANSI; 9750/10600
uydu alıcı verici 11012 V 30000
LNB GÜCÜ: AÇIK
DİSEqC: A
UYDU 2 ye DİĞERLERİ Ayarlanacak
DİSEqC: B
Bunları ayarladıktan sonra EXIT Yapıp tekrardan
SETTINGS>AYAR>OTO AYARLAMA>UYDU>YOK>İLERİ
Yapıyoruz, toplam 1 saate kadar süren aramadan sonra tüm kanallar gelmiş olacak.
Kolay gelsin..
Servis geldiğinde kuran çocuğun usb'sinden TLL uzantılı kanal listesi dosyalarını kopyaladım. Servisteki çocuk kurulum yaparken kumandada hangi tuşa kaç saniye veya nasıl bastıysa, (menu 5 saniye bas, 1105 tusla olmuyor) listeye girip eklemeyi yaptı, televizyon kapanıp açıldı ve kanallar tamamdı. Şimdi ne yaptıysam tek bir kanal bulamıyorum, uydu çekmiyor... kaç yıldır uydu kullanırdık, sinyal gücü bile gelmiyor! bilen var mıdır hangi service menusu veya gizli menuye nereden gireceğim?
Bir önceki mesajda verdiğim parametreleri ( 11844,V,2222 ) uydu alıcı verici kısmına girersen ATV HD dahil tüm kanallar çıkar.
Maalesef bir türlü cikmiyor.
@sebastiantr
ATV HD var da frekans'in avrupa icin gecerli olup olmadigini bilmiyorum.
12015,H,27500 parametrelerini de girerseniz kalan eksik kanallar da çıkar.Merhaba Arkadaşlar,
LG 42LM640S Yaptığım Son Yazılım Güncellemesinden Sonra Kafayı Yedi,Fabrika Ayarlarına Geri Almadan Uydu Ve Frekans Güncellemesi,Taraması Yapamıyorum...
Cihazı Fabrika Ayarlarına Çevirdim Uydu Taraması Yaptırdım Fakat Kimi Kanalları Bulamadı Veya Buldu Fakat ''Sinyal Yok'' Hatası Verdi...
11844,V,2222 ) Parametreleri Ile Tarama Yapıyor Olsam'da Euro Star & Cine5 & Fox Gibi Kanalları Bulamıyor Konu Hakkında Fikri Olan Varmıdır?