UUDJVU Dosyası (.uudjvu)

cihansel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle herkese hayırlı aksamlar konuyu doğru yere açtımmı bilmiyorum şimdiden özürlerimi iletiyorum. Sabah bilgisayarım açılmıyor diye format attım bilgisayara ve D dosyası yedeklerim gözükmüyordu Sonra disk yönetimden Harf atadım ve D sürücüsü gözüktü ancak içindeki resimlerim vidyolarım uzantısı resimde gördüğünüz gibi oldu bu hatayı nasıl düzeltirim ?

Ekli dosyalar

• Başlıksız-1.jpg
    Başlıksız-1.jpg
    104.7 KB · Görüntüleme: 482

cihansel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
---------------------------------------------- ALL YOUR FILES ARE ENCRYPTED -----------------------------------------------

Don't worry, you can return all your files!
All your files documents, photos, databases and other important are encrypted with strongest encryption and unique key.
The only method of recovering files is to purchase decrypt tool and unique key for you.
This software will decrypt all your encrypted files.
What guarantees do we give to you?
You can send one of your encrypted file from your PC and we decrypt it for free.
But we can decrypt only 1 file for free. File must not contain valuable information.
You can look online overview decrypt tool:
Don't try to use third-party decrypt tools because it will destroy your files.
Discount 50% available if you contact us first 72 hours.
BÖYLE BİR YAZI YAZMIŞ NOT DEFTERİNE

rahmiguner

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aynısı Benim'de başıma geldi bugün! son bir kaç yıldır osx ile mutlu mesut yaşarken windowsa mahkum kaldım ve yıllardır sakladığım resimler programlar 1 günde harici hdd ile birlikte şifrelendi. Her şeyin sonunda .uudjvu uzantısı var ve araştırdığım kadarı ile henüz uudjvu için decrypt programı yazılmamış ya da ben bulamadım. bir bilen varsa allah rızası için yardım etsin 300gb'a yakın veri şifreli kuzu gibi yatıyor

Emir Timur

Doçent
Reaksiyon puanı
445
Adamlar para koparmaya çalışıyor. Geçmiş olsun; bilgisayarınıza bunu nasıl bulaştırdığınızı öğrenmek isterim.

rahmiguner

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Adamlar para koparmaya çalışıyor. Geçmiş olsun; bilgisayarınıza bunu nasıl bulaştırdığınızı öğrenmek isterim.

yıllardır bilgisayar kullanırım ( windows 3.1'den beri ) ve bilinçli bir internet kullanıcısıyım neredeyse hiç virüs bulaştırmadım bilgisayarlarıma, ta ki bugüne kadar. kullandığım bilgisayarın windows sürümü güncel değildi, uzun süre kullanmadığım için güncellemedim ve anti virüs yazılımı da yüklü değildi. kısaca adamlara buyur gel dosyalarımı şifrele dedim tabiri caizse. Artık beklemekten başka çare yok bi şekilde çözüm yolu bulunacak elbet.
Herkese tavsiyem; önemli dosyalarınızın bir kaç yedeğini alın(internet-cd-dvd-hdd vs.), işletim sisteminizi güncel tutun, anti virüs yazılımınızı güncel tutun ve windows geri yüklemeyi kapatmayın.

decrypt programına ulaşabilirsem buradan paylaşırım herkese teşekkürler.