Soru uTorrenti Kuramıyorum [ÇÖZÜLDÜ]

Furkanbg26

Doçent
Reaksiyon puanı
307
uTorrent Kurulum Dosyasını Açıyorum Ancak Dosya Çıkartılıyor Diyen Bi Ekran Çıkıyor 2 sn sonra kapanıyor ve kurulum olmuyor kesinlikle
Deamon Lite İlede denedim 2 sindede olmuyor çözümünü bilen varmı

EKLENTİ :

Arkadaşlar Windows Defender Diyenlere Sesleniyorum Defenderım Benim Hep Kapalı Bilgisayarımı Koruyan Herhangi Bir Programda Yok Ama Kurulmuyor Resmi Siteden İndirip Yönetici Olarak Çalıştırmayı Denedim Gene Olmadı En Son QBittorent i İndirdim Şuan İşimi Gördü Yardımlarınız İçin Teşekkürler İyi Geceler Dilerim.

Son düzenleme:

YokDahaNeler

Asistan
Reaksiyon puanı
121
Utorrentti ben de kuramamıştım Qbittorrent mi ne kurdum tamamen aynı işlevi görüyor

Akkara

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,387
Kurulum dosyasını µTorrent resmi web sitesinden indirip yükleyiciyi yönetici olarak çalıştırın.

prenslui

Doçent
Reaksiyon puanı
17

Alyx Vance

Profesör
Reaksiyon puanı
1,608
windows defender artık utorrentin kurulumunu engelliyor diye duymuştum. Windows defenderı kapatıp kurmayı deneyebilir misiniz

Furkanbg26

Doçent
Reaksiyon puanı
307
Arkadaşlar Windows Defender Diyenlere Sesleniyorum Defenderım Benim Hep Kapalı Bilgisayarımı Koruyan Herhangi Bir Programda Yok Ama Kurulmuyor Resmi Siteden İndirip Yönetici Olarak Çalıştırmayı Denedim Gene Olmadı En Son QBittorent i İndirdim Şuan İşimi Gördü Yardımlarınız İçin Teşekkürler İyi Geceler Dilerim.

YokDahaNeler

Asistan
Reaksiyon puanı
121
Hocam alakasız olacak ama o çözüldü etiketini nasıl koyuyorsun konuya

Akkara

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,387
Hocam alakasız olacak ama o çözüldü etiketini nasıl koyuyorsun konuya
Mesaj düzenlemesi için belirli bir süre var. Bu süre içerisinde yazmış olduğunuz mesaja/konuya/konu başlığına ekleme/düzenleme yapabiliyorsunuz.