Utorrent yardım!!

memin_1461

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Arkadaşlar ilk kez torrentden oyun indireceğim.Torrentte bant genişliği felan ayarlanıyormuş 50 kb felan. onu neye göre ayarlıyoruz? yardımcı olursanız sevinirim

PropHeTe

Profesör
Reaksiyon puanı
2,397
indirme bant sınırı sınırsızda olduğu zaman unutmayın ki bu sizin net üstündeki bağlantı hızınızlada alakalıdır ,yani atıyorum 8mbitlik bağlantınızla 800 küsürle indirirken nette bir sayfa açmak yada video izlemek biraz sıkıntı yaşatır yani hem torrent hemde sörf yapmak sorun olur ! 2sinden birine karar verin ben genelde yatmadan önce torrenti açarım sabaha kadar indirir kendince sıra ile yada bir oyun oynayacaksam birde düşük hızlarda indiriyorsanız (izleyici ekleyin ki hızınız artsın google'da aratırsanız bulursunuz)

memin_1461

Asistan
Reaksiyon puanı
4
sınırsız yaptım neredeyse 7-8 saattir nfs the run ve modern warfare 3 indiriyorum, modern warfare daha yeni yüzde elli oldu the run da yüzde yirmi beş de daha.

stinson25

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
utorrent den indirdiğim bazı videolar çok hızlı ilerliyo. yani x2 gibi bi hızla bunun nedeni ne olabilir çözüm bulabilir misiniz (not: buranoın usulünü pek bilmiyorum. o yüzden yanlışsa kusura bakmayın :D)

<SxA>

Doçent
Reaksiyon puanı
2
utorrent den indirdiğim bazı videolar çok hızlı ilerliyo. yani x2 gibi bi hızla bunun nedeni ne olabilir çözüm bulabilir misiniz (not: buranoın usulünü pek bilmiyorum. o yüzden yanlışsa kusura bakmayın :D)
O torrent bağlı bir sorun internet hızınla pek bir bağı yok

ByTheEfsane

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Torrent yasak mı? Çünkü TWD Seasons1 indircem.Oyun

<SxA>

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Torrent yasak mı? Çünkü TWD Seasons1 indircem.Oyun
Bununla ilgili resmi onaylanmış bir kanun varsa yasak ama yoksa istendiği kadar yasak denebilir resmi bişey olmaz ancak yasak olup olmadığını bilmiyorum arastırmak gerek