Utorrent ve bittorrent indirme hatası

heroares

Asistan
Reaksiyon puanı
1
İki yazılımıda kurmaya çalısıyorum ikiside hata veriyor hatta internet siteleri bile açılmıyor.Yeni bir engelleme mi geldi acaba.

heroares

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bu programları kurduktan sonra mı internet sitelerine girmemeye başladı?
İnternet sitelerine giremiyorum .Setup dosyalarını baska siteden indirdim ,utorrent kuranlar bilir internetten güncelleyerek indirir ancak o da indirmiyor.Her iki program aynısını yapınca şüphelendim ...sizde nasıl durum ?

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
İnternet sitelerine giremiyorum .Setup dosyalarını baska siteden indirdim ,utorrent kuranlar bilir internetten güncelleyerek indirir ancak o da indirmiyor.Her iki program aynısını yapınca şüphelendim ...sizde nasıl durum ?
Bende sorun yok program çok iyi çalışıyor.

İnternet sitelerine girememenizin programla alakası olduğunu sanmıyorum çünkü setup dosyası için programın internetten veri indirmesi gerek.Onu indiremiyorsa problem programlarda değil senin internette problem var.Dns falan değiştirmiş olabilirmisin?

ashill2010

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Proğramda sorun yok kardeş senin internette yada güvenlik duvarında hata olabilir

Baran99

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aynı sorunu bende yaşadım yeni windows kurulumu yaptım, anlamadım dogru sitelerine erişim yapılmıyor dns degişmeme rağmen, diger program indirme sitelrinden de inmiyor tunnel yardımıyla hemen girdi siteye ordan indirdim setup ı. Kurarkende açılırkende baya geç kurdu ve açıldı bir engelleme vargibi görunuyor yakında çıkar.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aynısı bende de var bulamadım ne yapacağımı dizimag gibi bunudamı kaldırdılar ne