Strake
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 7
Utorenti yükledikten sonra internete giremiyorum ya çok yavaş oluyor yada bazı sitelere girmiyor bu sorun sizce ne olabilir veya nasıl çözülebilir??
sınırlamayı nasıl yapacağım?torrent sana gelen max. verının neredeyse tamamını cekıyor...bunu ancak soyle halledersın bır sınır koyarsın torrente ornek: 800 ile indiriyorsa 400 yaparsın 400 de nette gezınmene yardımcı olur...uploadı da yarıya ındırmen lazım ...onada sınır koyman gerekecek...
teşekkürler
internetten portable olanını indirdim 3.1.3 olan normalde bir alt sürümü indiriliyor onda 200 küsür kb indirildiğinde bile internet sayfaları sanki hiçbir indirilme yapılmıyormuş gibi giriyor eğer sorunun can sıkıcı duruma geldiyse bu yöntemi deneyebilirsinyeni sürümlerde çok sıkıntı var, eskiden indirmeleri durdurduğumda internette gezinebiliyordum, yeni sürümlerde utorrent'i tamamen kapatmam gerekiyor, durdursam bile internette gezinmeme izin vermiyor.
Bu sorun bende de vardı, sınırlama yapsam bile hatta 800 ün 50 sini bile kullansa utorrent açıksa sayfalar açılmıyordu. Ttnetten Smile a geçtikten sonra aynı pc aynı ayarlarda 800 ün 750 sini kullanıyo olsam bile yinede sayfaları açıyor şimdi. Buradan şu sonuç çıkıyorki işin modem tarafında da bi ayarı olsa gerek..
Evet modem değişti ve yeni modemle birlikte bu sıkıntı kalmadı...Modeminiz değişti mi? Bazı modemler p2p yazılımlarının yaptığı bağlantı sayısını kaldıramayabiliyor.
İndirme hızını düşürdüğünüz halde sitelere giriş yapamıyorsanız modeminiz o kadar bağlantıyı kaldırmıyor demektir.
Ya bir şekilde torrentin yaptığı bağlantı sayısı düşürülmeli yada daha güçlü bir modemle yola devam edilmeli. Son olarak modemi bridge moda alarak yükü azaltabilirsiniz.
utorrent olunca internet yavaşlıyor diye modemi'mi değiştireceğimEvet modem değişti ve yeni modemle birlikte bu sıkıntı kalmadı...
Yok hacı, modemde ayarlara bakmakta fayda var manasında söyledimutorrent olunca internet yavaşlıyor diye modemi'mi değiştireceğim![]()
tamam o zamanYok hacı, modemde ayarlara bakmakta fayda var manasında söyledimSonuçta pc tarafında bişey değişmemişken modem değişince sorun kalktı...