Hata: Unknown kısmında ne yazıyor?
hata undokwn passkey.Please redownload the torrent from.
Üyelik senin üyeliğin mi? Yoksa başka sitelerden paylaşılmış torrent dosyasını mı indirdin? Passkey bilinmiyor lütfen tekrar indir demiş.hata undokwn passkey.Please redownload the torrent from.
zamunda dan indirmedim başka siteden indirdim ve üyelik olmadan
Sağolun sorun çözüldü ilgilendiğiniz için teşekkürler zamundaya üye olup indirdim ama hala izin verilmedi diyor ve çok yavaş indiriyor 70 kbı geçmiyor![]()
güzel kardeşim torrent nedir nasıl kullanılır püf noktaları nelerdir. vb konularda biraz oku araştır derim ben. görebildiğim kadarıyla biraz bilgi eksikliğin var. önce bu eksikliği gider derim.
yoksa ilerde dosya neden yavaş iniyor yada inmiyor diye çok konu açarsın.
mantığı kavrarsan gerisi kolay
hangi konudan detaylı bilgi edebilirim ? hızlandırmayı filan nasıl öğrenebilirim
Bu hatanın çözümü olduğunu düşünmüyorum elimden gelen her şeyi yaptım bant genişiliği ile oynadım trackerları denedim zemunda üyesi bile oldumhızlandırma yöntemlerinin hiçbiri işe yaramadı. Benim de listem hayli dolmuştu. 10 tane torrent falan vardı ve bir hafta kadar geçmişken aniden inmeye başladılar. Neden yok çözüm yok...
zamundadan hangi torrentte bu hatayı aldığını düşünüyorsan bana tam adını yada linkini gönder bende deneyeceğim şimdi. bakalım aynı hatayı verecek mi? verirse nasıl çözeriz? deneyelim dostum. bu kadar basit yani
bekleyeceksinizki bir seeder gelsin yoksa seed olmadan hızlandırmanın bi yolu yok.ya 97.7 oldu daha devam etmiyor 0.2 kb/s oldu hız ne yapacağım
ya 97.7 oldu daha devam etmiyor 0.2 kb/s oldu hız ne yapacağım
seed ne beyler