Üstünel operasyona başladı!

alsec_

Doçent
Reaksiyon puanı
4
amauri1.jpg

Haldun Üstünel, Juventus'un gözden çıkardığı tecrübeli oyuncu için İtalya'ya gidiyor.
MENAJERİYLE GÖRÜŞTÜ
Son dönemde yaptığı transferlerle adından sıkça bahsettiren Galatasaray yine büyük oynuyor. Gençlere yönelse de takımı ve taraftarları sürükleyecek yıldız oyuncu arayışlarını da sürdüren sarı-kırmızılı ekip, Juventus'un gözden çıkardığı Amauri'yi gündemine aldı. Teknik direktör Rijkaard'ın Milan Baros'un yanına kaliteli bir forvet istemesiyle harekete geçen başkan yardımcısı Haldun Üstünel'in golcü oyuncunun menajerinden olumlu yanıt aldığı ve önümüzdeki hafta başında İtalya'ya gideceği bildirildi.
NAPOLİ İLE BAŞLADI
Üstünel'in Juventus'lu yöneticiler ile pazarlık masasına oturacağı, fiyatın yüksek olması halinde kiralama formülünü gündeme getireceği ifade edildi. Brezilyalı Amauri, 2000 yılında Napoli forması ile İtalya'ya 'merhaba' dedi. Palermo'da gösterdiği başarılı performansın ardından 12 milyon euro + Nocerino ve Lanzafame'nin bonservisinin yarısı karşılığında Juventus'a transfer oldu. 2008- 2009 sezonunun ilk yarısında attığı goller ile takımı sırtlayan Amauri geçen sezon bekleneni veremedi ve gözden düştü.
RÜYASI KISA SÜRDÜ
İtalya Milli Takımı forması giymek isteyen ve bu nedenle nisan ayında yemin ederek İtalyan vatandaşlığına geçen Amauri, geçen sezon 27 maçta sadece 5 gol atınca Lippi tarafından Dünya Kupası kadrosuna alınmadı. Golcü oyuncu bu nedenle büyük bir hayal kırıklığı yaşadı.

http://spor.mynet.com/haber/ustunel-operasyona-basladi/23620

TeamTürk

Asistan
Reaksiyon puanı
12
Takıma Katkı Sağlayan Futbolcular Alınır Temenni Ediyorum

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
yalan haber
bu adam baros'un arkasında oturmaz

La Edri

Asistan
Reaksiyon puanı
2
bir Fenerbahçe'li olarak Üstünel'i tebrik ediyorum... Polattan daha fazla havası ve etkisi var takımda..

daha fazla transfer yapıyor vs vs vs...

ama bir tanesi faydalı oldu mu ...

veya 1 seneyi doldurdu mu derseniz...

daha da görmedik...

1 seneyi doldurmadan o çok başarılarla (!) alınan futbolcuları gönderiyorsunuz...

bunları almak başarı mı?

hele jo ile santosun durumu ortada.. 3 ay dayanamadılar..

keita ile elano yu da saymayalım...

bence üstünel çok abartıldı ve bu durum adnan polatın başını yicek...

göründe bakın...

ByEGT

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Kimin alınacağına Haldun karar vermiyor ki. Yaptığı tek iş verilen listedeki futbolcuları almak.

onursevim

Profesör
Reaksiyon puanı
62
Haldun Üstünel tam bi transfer dehasıdır. Kimi isterse onu gelip getiriyor takıma.
Kewell ından Barosuna Keitasından Elanosuna
Jo'sundan Govannisine
Ne kadar yararlı oldu olmadı tartışılır.
Kewell , Baros ve Keita nın yararı yeterli
Elano defans yapmaktan yapacağı işi yapamadı ki.(Kendi görüşüm)
Jo ve Govanni tutmadı bi. Onlarda Ekmek su parasına geldi tutmasa nolur tutsa ne olur :)
Gerçi Govanni bi sene daha kalmalıydı 3 ay az bi süre

Konuya dönersek yalan haber gibi.

y_ates

Dekan
Reaksiyon puanı
65
bir Fenerbahçe'li olarak Üstünel'i tebrik ediyorum... Polattan daha fazla havası ve etkisi var takımda..

daha fazla transfer yapıyor vs vs vs...

ama bir tanesi faydalı oldu mu ...

veya 1 seneyi doldurdu mu derseniz...

daha da görmedik...

1 seneyi doldurmadan o çok başarılarla (!) alınan futbolcuları gönderiyorsunuz...

bunları almak başarı mı?

hele jo ile santosun durumu ortada.. 3 ay dayanamadılar..

keita ile elano yu da saymayalım...

bence üstünel çok abartıldı ve bu durum adnan polatın başını yicek...

göründe bakın...
Kewell, Baros, Neill, Keita. Bunlar için faydalı olmadı diyene gülerler :D Jo ve Santos tutmadı doğru fakat ikisinin toplam maliyeti 2 milyon euro yoktur. Haldun Üstünel çok başarılı bir yönetici bence. Bir de Adnan Sezgin'den kurtulsak süper olacak.

ahky

Profesör
Reaksiyon puanı
66
Onun işi adam seçmek değil adamı almak,alıyorda..İşini iyi yapıyor.

LastKing93

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Yönetim ve Sayın Üstünel'in eleştirilmesini gayet normal karşılıyorum.. Yapılan transferler tartışmasız bizi bir seviye daha yukarı taşıdı. En azından artık uzun vadeli düşünen bir yönetime sahibiz.. Onun dışında yapılan yabancı futbolcuları havaalanlarında bir başbakan,bir kahraman gibi karşılayanlar yine bizleriz. Fakat sezon bitti,başarısız olundu diye hemen Sayın Üstünel ve yönetimi suçlamaya başlayanda bizleriz. Tamam yapıcı eleştiriler yapalım amenna ama Lütfen sınırı aşmadan!telafisi olmayan durumlar ortaya çıkmadan yapalım bazı şeyleri. Saygılar..

yaseta

Profesör
Reaksiyon puanı
63
gectıgımız sene getırdıklerını gorduk.. sonuc?

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
ne fenerbahçenin nede haldun üstünelin getirdiği oyuncular kalitesiz değildir. fakat türkiye futboluna ayak uydurmak her futbolcunun da harcı değildir. fenerde dikiş tutturamayan anelda chelsea'de döktürüyor ise bunun baş sorumlusu hakemlerden başkası değildir.

tabi herkezi fenerbahçeden nefret ettiren aziz yıldırımın da katkıları yok değil

La Edri

Asistan
Reaksiyon puanı
2
yahu nasıl söylüyorsunuz artık uzun vadeli futbolcular alıyoruz diye...

daha dün resmi açıklama yapılmadı mı baros ve neil haricindeki herkes satılacak diye..

jo geleli santos geleli 3 ay oldu mu, elano ve kita geleli 1 sene oldu mu...

uzun süreli futbolcu anlayışınız bu heralde...

1 sene oynuyorsa uzun süreli..

e normal jo 3 ay olmadan apar topar kaçtıgına göre :)

e 3 ayda az değil dediğinizi duyuyorum.. haklısınız...

az değil... :)))

ahky

Profesör
Reaksiyon puanı
66

daha dün resmi açıklama yapılmadı mı baros ve neil haricindeki herkes satılacak diye..

Kiralık olarak alınan futbolcudan uzun süre verim bekliyoruz diyemeyiz.Yarım sezon için kiralandı saydığın oyuncular Elano ve Keita da başarılı oldu kanaatimce...Oyuncunun ligi/klübü/ülkeyi sevmeyip kaçmasını önceden kestirecek varsa bana da haber verin...
Bence uzun süre oynasın gibi bir beklenti olmamalı,yabancı oyuncu kaliteli olduğu için transfer edilir kaliteli adamda kısa sürede takıma adapte olur topunu oynar,ister bir yıllığına gelsin ister yarım sezonluğuna kiralansın.iyi oynar sözleşmesi uzatılır bonservisi alınmaya çalışılır vs.oynayamazsa uyum sağlayamazsa da alır çantasını gider ister 1 yıl oynasın ister 3 ay.zaten faydalı olmayan adamın en kısa sürede gitmesi faydamıza olur.Yabancı oyuncular için uzun süreli diye bir kavram oluşturmak zor biraz.

MegaWolt

Profesör
Reaksiyon puanı
42
Galatasaray bu sene öyle flaş denen transfer yapmayacakmış, doğrusu da o bence. elindekileri iyi yönetirsen 3-4 takviye ile başarılı olunur bence

onursevim

Profesör
Reaksiyon puanı
62

Sen bana resmi ağızdan bi kaynak ver bu konuda tek kelime etmicem.
Kim demiş iki oyuncu dışında herkez gidicek diye.
Basının alayı yalancı.

Hee olur adamlara olağan üstü para verirler ozaman satarlar tabi.
Bu paralara daha iyileri nerdee

La Edri

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Sen bana resmi ağızdan bi kaynak ver bu konuda tek kelime etmicem.
Kim demiş iki oyuncu dışında herkez gidicek diye.
Basının alayı yalancı.

Hee olur adamlara olağan üstü para verirler ozaman satarlar tabi.
Bu paralara daha iyileri nerdee

Bak Güzel Kardeşim ;

“Dos Santos’un bonservisini almayacağız. Elano’yu Dünya Kupası’ndan sonra gönderebiliriz. Baros ve Neill kesin kalıyor. Rijkaard’la yola devam ediyoruz. Yanına Türk antrenör atayabiliriz. Beşiktaş’tan Hakan Arıkan ve Serdar Özkan’ı alabiliriz”

Galatasaray Başkan Yardımcısı Haldun Üstünel’den, acı itiraflar... Kanaltürk’e konuşan genç yönetici, transferde hata yaptıklarını kabul etti ve yönetim olarak aldıkları kararları açıkladı.

İşte Üstünel’in çok konuşulacak sözleri:

devamı burada

sonra burada

sonra burada da var

burda sana 3 tane ayRı siteden link..

ha buna istersen yine bir kılıf uydurulabilir...

lakin yalan bir haber birçok sitede aynı kelimelerle aynı cümlelerle ifade edilmesi olmaz değil ama zordur...

kaldı ki bunu Türkiye'de duymayan mı kaldı..

drsakal

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Bak Güzel Kardeşim ;

“Dos Santos’un bonservisini almayacağız. Elano’yu Dünya Kupası’ndan sonra gönderebiliriz. Baros ve Neill kesin kalıyor. Rijkaard’la yola devam ediyoruz. Yanına Türk antrenör atayabiliriz. Beşiktaş’tan Hakan Arıkan ve Serdar Özkan’ı alabiliriz”

Galatasaray Başkan Yardımcısı Haldun Üstünel’den, acı itiraflar... Kanaltürk’e konuşan genç yönetici, transferde hata yaptıklarını kabul etti ve yönetim olarak aldıkları kararları açıkladı.

devamı burada

sonra burada

sonra burada da var

lakin yalan bir haber birçok sitede aynı kelimelerle aynı cümlelerle ifade edilmesi olmaz değil ama zordur...

Bu transferler konusunda dereyi görmeden paçaları sıvamamak lazım. Evet gidebilir demiş, kesin gidecek dememiş. İyi teklifler gelirse, en azından aldığımız fiyat teklif edilirse satılacak. En azından Elano için bu böyle.

Elano ve Keita kalırsa çoğu Galatasaraylı bu adam niye takımda kaldı demez. Yanlış transfer milyonlaraca eurolar verip mecburiyetten adamı 2 yıl oynatmaktır. Galatasaray yanlış transferler yapmamıştır...Sadece bu futbolcular yeterli uyumu sağlayamamıştır.

Anelka'ya yanlış transfer diyen 1 tane Fenerliye raslamadım. Anelka Türkiyede yeterince faydalı olamadığı için yanlış transfer mi oldu şimdi...

Gelelim kiralılk uşaklar jo ve santos'a... Kiralık geldikleri için klube maddi açıdan zararları olmadı. Bir taraftar olarak bu tarz ouncuların alınmasına karşı çıkmadım çıkmamda. Böyle transferler olmasa Ribery Galatasaray forması giymemiş olcaktı...Burda önemli olan bir isabet ettirdin mi sana getireceği fayda...

onursevim

Profesör
Reaksiyon puanı
62
Bak Güzel Kardeşim ;

devamı burada

sonra burada

sonra burada da var

Benim dediklerimle bu açıklamalar arasındaki fark nedir ?
Kesin gidecek gönderilecek demiş mi ?
Ben ne demişim önceki mesajımda iyi fiyat gelirse gönderirler .
Dünya kupasından sonra gidebilir demiş. Fiyatı katlarsa gider
Nerde kesinlik ?
Yinede bi resmi açıklama yok.
Ben senden resmi açıklama istedim.
3 -5 sitede çıktı diye resmi açıklama mı oldu ?
Bir haber sitesi gidipde kendi mi araştırıyor haberleri diğerinden kaynak ala ala çoğalıyo haberler.
Öyle kalın punto yazmakla olmuyo bu işler
Keita ve Elanoya iyi bi teklif gelmedikçe kalacaklar
Baros , Neil ve Ardaya iyi teklif gelsede kabul edilmeyecek.
Gitmek isterlerse giderler.

Güldürme yahu :)

cheleby

Profesör
Reaksiyon puanı
227
Transfer işi bir kumardır.Garantisi yoktur. Örnek olarak Guiza gol kralı olarak geldi sonuç ortada,Baros bitmiş durumda geldi sonuç ortada. Kewel sakat dendi,oynayamaz dendi sonuç ortada.

Haldun Üstünel işine gelince. Yönetim oyuncuları belirler,Ali Haşhaş kaynak oluşturur,Adnan Sezgin ve Haldun Üstünel oyuncuları ikna ederler.

La Edri

Asistan
Reaksiyon puanı
2
biliyordum öyle diyeceğini...

el insaf yaa...

orda konuşan sanki çemişgezeksporun yöneticisi...

resmi imiş...

yalanmı sen onu söyle... resmi veya değil.. onu geç.. bu haber YalaN mı.. söyle.. Yalan de...

yalanmı? söylendi mi söylenmedi mi..

resmi ağızmış.. olur altına da noterden mühürde getiriyim...

pess diyorum sadece...

herkes diyorki şöyle böyle.. kardeşim madem öyle çok faydalı neden baros ve neilin yanına keita da elano yu da eklemediler..

niye kesinlikle baros ve neil bizle ama diğerlerini..... derken niye elano keita baros ve neillden hariç diğerleri dememiş...

neyse kime anlatıyorum ki... şimdi resmi ağızdan konuş felan dersin sen şimdi...

y_ates

Dekan
Reaksiyon puanı
65
biliyordum öyle diyeceğini...

el insaf yaa...

orda konuşan sanki çemişgezeksporun yöneticisi...

resmi imiş...

yalanmı sen onu söyle... resmi veya değil.. onu geç.. bu haber YalaN mı.. söyle.. Yalan de...

yalanmı? söylendi mi söylenmedi mi..

resmi ağızmış.. olur altına da noterden mühürde getiriyim...

pess diyorum sadece...

herkes diyorki şöyle böyle.. kardeşim madem öyle çok faydalı neden baros ve neilin yanına keita da elano yu da eklemediler..

niye kesinlikle baros ve neil bizle ama diğerlerini..... derken niye elano keita baros ve neillden hariç diğerleri dememiş...

neyse kime anlatıyorum ki... şimdi resmi ağızdan konuş felan dersin sen şimdi...
Senin yaş kaç?

La Edri

Asistan
Reaksiyon puanı
2
daha siteye 9 aylık üye olanlar bana yaş soruyorlar...

ne diyeyim...

size ne desem boş...

inanmıyorsunuz çünkü...

onursevim

Profesör
Reaksiyon puanı
62
La edri ben kaynaklara güvenmiyorum. Kaynaklarda video varmı peki ? canlı canlı duydun mu
Resmi açıklamadan ve birkaç sitenin dediklerinden başkasına inanmıyorum.
Ki bizim bildiklerimizle haberle uyuşan yerler var onu anlatıyoruz anlamak istemiyosun
Diyoruz ki iyi bi teklif gelirse Keitada Elanoda satılır.
Eğer gelmezse kalacaklar
Bu kadar.

cheleby

Profesör
Reaksiyon puanı
227
Bende şöyle birşey söylyeyim ozaman. Son 2 sezondur Haldun Üstünel,Adnan Polat dedi ki bu sene paramız yok,yıldız oyuncu transfer beklemeyin.Her sezon 2 tane yıldız oyuncu aldık. Haldun Üstünel Neill ve Baros kalacak mı dedi ozaman Baros ve Neill giderse görürüm :D

La Edri

Asistan
Reaksiyon puanı
2
walla güzel kardeşlerim ben GS nin kötü olmasını asla istemem.. ben Fenehbahceliyim...

ama ben şuna inanırım...

hangi millete ait olduğunu bilmediğim bir atasözü vardır..

Ey Ulu Tanrı ! Zayıf, Güçsüz Düşman verme bana..

Taa ki yendiğimde de (
yenildiğimde de) şanıma leke gelmesin.. (zayıf bir düşmanı yendi diye)

kısaca bende böyle düşünüyorum...

Fenerbahçe'm ne kdr güçlü olursa mücadele için Gs de o kadar zorlayacak...

ve böyle böyle Kalite artacak ligimizde...

o sebepten GS nin kötülüğünü (tüm samimiyetimle söylüyorum) istemiyorum...

ama dediğim birşey var.. ilk yorumumda da bunu söyledim zaten...

eğer bir yerde başkandan, Baş'tan daha çok başkalarının sözü geçiyorsa o problem teşkil eder...

sevgiyle...