Üstüne windows kurdum belgelerime erişemiyorum [Çözüldü]

emrecanaydin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar,
Bugün bilgisayarımı yeniden başlattım, ama bi daha açılmadı. Windows logosuna kadar geliyor çubuk döndükten sonra 1 saniyeden az bi süre mavi ekran gelip yeniden başlıyor. bu döngü hep sürüyor. Güvenli kiptede aynı şeyle karşılaştım, önemli belgelerim olduğu için format atmayarak C:' ye yeni bir windows kurdum.

Kurduktan sonra C:\documents and settings'e girip kendi hesabıma tıklayınca Erişim Engellendi hatası alıyorum. ama diğer hesapların belgelerine ulaşıyorum sadece kendikiminkine giremiyorum.

Winrar ve data recovery programları ile erişmeyi denedim ama olmadı, önemli belgelerim vardı nolur yardım :(

chimera

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
577
Öncelikle konuyu işletim sistemleri başlığı altına taşıyalım. ;)

Yeniden işletim sistemi kurmadan önce keşke harddiski başka bir bilgisayara ikince disk olarak bağlayıp bilgilerine ulaşmaya çalışsaydınız.
Madem üzerine işletim sistem kurdunuz ve belgelerinize ulaşamıyorsunuz o zaman yine de harddiskinizi başka bir bilgisayara bağlayarak datalara ulaşmaya çalışınız.

Kolay gelsin..

needforspeed

Asistan
Reaksiyon puanı
1
o mavi ekran gelip yeniden başlamasının sebebi ya virüs kapmıştır yada sistem dosyalarından biri hasarlı veya kayıptır windows yeniden başlatıyordur. bazı gereksiz dosyaları kayıt defterınde hata araştıran programlar var onları kullandığın zamanda oluyor. bende oldu sonuç format :D

emrecanaydin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sağolun arkadaşlar, kuzenim çözdü sorunu burayada yazayim;
önce Araçlar>klasör seçenekleri>basit dosya paylaşımını kapatın sonra belgelerin olduğu klasöre sağ tıklayın özellikler diyin. Güvenlik sekmesi>gelişmiş oradanda kendi kullanıcı adınızı seçin sonra alttaki kutucuğa bi tık atın ve uygulayın biraz uzun bi işlemden sonra dosyalarım bu yöntemle açıldı :)
herkese iyi günler..