Zibi$
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 2
emubaltaci dedi ki:değişelim alttaki mi yapalım
şaka bir yana bencede forum oyunları birbirine çok benzemeye başladı gereksiz çok oyun var kaldıralım bazılarını...
zorla beni mod. edeceksiniz sildirteceksiniz hepsini simdi
olacam vallah öle gözüküyo :Smavinok.ta dedi ki:emu mod olsanaaaa![]()
![]()
emubaltaci dedi ki:şaka yaptımkonuyu dağıtmayalım
bu oyun bölümün mod. ü kim arkadaşlar söyleyelim kaldırsın benzer oyunları![]()
Biz ne güzel plan program yaptıkta inşallah moderatörleremubaltaci dedi ki:şimdi seçil buralarda yok diğer arkadasımızdan ses seda varmı?
emubaltaci dedi ki:durun hele siz bana yarın bi daha hatırlatın bunuda ben bi görisiyim yetkili arkadişlerle![]()
ziraatci63 dedi ki:hımmmm ...
forumu çöpten kurtarma operasyonu başlıyor galibaa
Troy dedi ki:Zibiş,
Başlığa rezalet yazman hiç hoş değil. Son birkaç hareketin kastılı olarak forumun geneline saldırmaktan öte geçemiyor. Kendini ifade etmekte güçlük çekiyorsan, burda gelişmeye çalışma.
Efendi gibi isteyin, yapalım. Ana sayfada çıkmasını istememek mantıklı bir seçenek olabilir.
Arkadaşlarımla konuşur, gereğini yaparız.
Bu bölümlerin kaldırılması diye bir durum söz konusu olamaz. Burdan kaldırırsanız konu dışına açılır. En iyisi bir kategoride toplamak. Bu mesajları görmek istemezseniz olay, bir tıklamaya bakıyor.
Bir daha senden bu şekilde bir itham duyarsam, üyeliğini iptal edeceğim.
Bu saatlere kadar çalıştığımız bir siteye rezil diyemezsin.
Troy dedi ki:rezalet, rezilliklerle dolu bir durum anlamına geliyor. sözlükçülük yapmak istemiyorum. neyin ne demek olduğunu siz de biliyorsunuz.
madem forumun iyiliğini düşünüyorsun, seçeceğim kelimelere de dikkat et. şu anda senin rezalet dediğin şey ana sayfamızda duruyor.
foruma yaptığın bu katkıdan dolayı sana teşekkür mü edelim?
oysa, forum oyunlarının ana sayfada görünmemesi fikri gayet güzeldi. yapılmayacak gibi de değil. keşke bunu doğru kelimelerle anlatabilseydin.
Troy dedi ki:ben hiçbir üyenin atılması uzaklaştırılması taraftarı değilim. yüzlerce mesaj yazdığın ve günlerce vakit geçirdiğin bir foruma sahip çıkarken, dışarıya karşı nasıl görüneceğimizi de düşün lütfen.
uzun süredir çalışmaktan dolayı ben de biraz gergin olabilirim. sen de kusura bakma.
Troy dedi ki:runal nerde yaw? hemen bi pasta çiçek börek falan.