- Konuyu başlatan
sonuçBeyler güncellemeyi yaptı bittikten sonra yeniden başlattı
ışığı felan açtımda göremiyorum telefona ışık indiriyorum bakıcam birazdan
bi bakınışığı felan açtımda göremiyorum telefona ışık indiriyorum bakıcam birazdan
önemli değil bu arada diğer sürücülerinize'de bakın güncelmi diyeIşığı açtım gerçekten dönüyor hatta çok hızlı şuan aşırı derecede şaşkınım Allah razı olsun <333
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şuan aşırı mutluyum![]()
Chipset ile geçmez ama ekran kartı driver'ı güncel değilse güncelleyince geçerBana zamanını ayırdığınız için teşekkür ederim.Arada sıra 144 fps oynamama rağmen drop yapıyordu şimdi geçmişmidir ?
aygıt yöneticisiönemli değil bu arada diğer sürücülerinize'de bakın güncelmi diye
1-Bu bilgisayar sağ tık yapın
2-yönet
3-Aygıt yöneticisi
4-Ekran fotoğrafı atın güncel olmayan varsa ünlem işareti olur
yok fanlar yeni dönmeye başladı ya ekran kartı zaten güncel ama fps drop demeyelimde hafif takılmaChipset ile geçmez ama ekran kartı driver'ı güncel değilse güncelleyince geçer
Hepsi güncel ekran kartı modeliniz nediraygıt yöneticisi Ekli dosyayı görüntüle 142802
rx570Hepsi güncel ekran kartı modeliniz nedir
windows 10 32 bit mi yoksa 64 bit mi kullanıyorsunuz
64 bitwindows 10 32 bit mi yoksa 64 bit mi kullanıyorsunuz
link atıcam şimdi64 bit
sana bişey dicem fanlar neden dönmeye başladı o ne programı idiwindows 10 32 bit mi yoksa 64 bit mi kullanıyorsunuz
o chipset driver kurma parogramıydı bilgisayarınızı hızlı çalışması ve tüm parçaların uyumlu çalışması için gerekli bir uygulama her format attığınızda mutlaka kurun bu arada link burdan windows 10 64 bit'i seçip ilk çıkanı indirip çift tık yapıp kurun https://www.amd.com/tr/support/prev...500-series/radeon-rx-500-series/radeon-rx-570sana bişey dicem fanlar neden dönmeye başladı o ne programı idi
tamamYüklüyorum
bunu yaparken eski sürümü siliyimmi
zaten eski sürümü silecek kendisibunu yaparken eski sürümü siliyimmi
yok problemi çözdük dostumFanınız bozulmuş olabilir.
o sorunu çözdük bile ekran kartı driver kuruyor arkadaşFanınız bozulmuş olabilir.
yükledimo sorunu çözdük bile ekran kartı driver kuruyor arkadaş
yeniden başlattıktan sonra test etyükledim
Şuan ödevimi yapıcam yarım saat sonra test edip dönücem teşekkür ederim <333yeniden başlattıktan sonra test et
discord'a gel ben hep online oluyom discord'da ama burada çokta aktif olmuyom berke#8640Şuan ödevimi yapıcam yarım saat sonra test edip dönücem teşekkür ederim <333
Attığım dosyayı kurarak mı çözdünüz?yok problemi çözdük dostumşuan başka bişeyle ilgileniyoruz
evetAttığım dosyayı kurarak mı çözdünüz?
discorda iki aşamalı kod hatası alıyorumdiscord'a gel ben hep online oluyom discord'da ama burada çokta aktif olmuyom berke#8640
nasıl yanievet
Mesaj otomatik birleştirildi:
discorda iki aşamalı kod hatası alıyorum