Tik olan yerler dönmüyor dediniz sonra da çarpı olan yerler dönmüyor dediniz o zaman hiç bir fan dönmüyor mu?Merhaba arkadaşlar atEkli dosyayı görüntüle 142788acağım resimde tik olan fanlar dönmüyor çarpı olan yerler dönmüyor dönmesi için ne yapabilirim? Yardımcı olur musunuz?
yok yanlış yazdımTik olan yerler dönmüyor dediniz sonra da çarpı olan yerler dönmüyor dediniz o zaman hiç bir fan dönmüyor mu?
yanlışlıkla yazdığı belli. tik olan fanlar dönüyor demek istedi.Tik olan yerler dönmüyor dediniz sonra da çarpı olan yerler dönmüyor dediniz o zaman hiç bir fan dönmüyor mu?
Chipset Driverı yüklü mü?Merhaba arkadaşlar atEkli dosyayı görüntüle 142788acağım resimde tik olan fanlar dönmüyor çarpı olan yerler dönmüyor dönmesi için ne yapabilirim? Yardımcı olur musunuz?
Hayır bunu ilk defa sizden duydum ne bu ?Chipset Driverı yüklü mü?
benim bir fikrim yok maalesef.yapabilicek bişeyim var mı?
canın sağolsunbenim bir fikrim yok maalesef.![]()
kablolarmıbağlantılar tam yapıldımı
İşletim sisteminizin donanım ile tam olarak iletişim sağlamasını sağlayan driver, Anakartınızın kontrol uygulaması ya da utility yüklü müyapabilicek bişeyim var mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hayır bunu ilk defa sizden duydum ne bu ?
evet benim'de kasadaki fan dönmüyordu kabloları takmamıştım taktık düzeldikablolarmı
hiçbiri değil onları yüklesem dönerler mi?İşletim sisteminizin donanım ile tam olarak iletişim sağlamasını sağlayan driver, Anakartınızın kontrol uygulaması ya da utility yüklü mü
bilmem, dene ve görhiçbiri değil onları yüklesem dönerler mi?
Deneyin, Anakart marka model nedir?hiçbiri değil onları yüklesem dönerler mi?
Orda kablo varmıki ya açıkcası korkuyorum benevet benim'de kasadaki fan dönmüyordu kabloları takmamıştım taktık düzeldi
Anakart marka model nedirOrda kablo varmıki ya açıkcası korkuyorum ben
ana kart b450m s2hDeneyin, Anakart marka model nedir?
chipset driver indirmem için link atabilir misin?Anakart marka model nedir
eğer hiç driver yüklemeyi bilmiyorsan Driver Pack isimli uygulamayı indirip herşeye tik verip kurun kendisi otomatik yapacaktırhiçbiri değil onları yüklesem dönerler mi?
ya bişey dicem bu fan eskiden dönüyordu ve oyunlarda iyi perfonmans alıyordum ve 3 haftadır oyunumda 144fps almama rağmen kasmaya başladı etkisi varmıdır ? fanıneğer hiç driver yüklemeyi bilmiyorsan Driver Pack isimli uygulamayı indirip herşeye tik verip kurun kendisi otomatik yapacaktır
İşletim sisteminiz nedir?ana kart b450m s2h
chipset driver indirmem için link atabilir misin?
O tarz uygulamalar tavsiye etmemeğer hiç driver yüklemeyi bilmiyorsan Driver Pack isimli uygulamayı indirip herşeye tik verip kurun kendisi otomatik yapacaktır
Windows kaç kullanyorsunuzya bişey dicem bu fan eskiden dönüyordu ve oyunlarda iyi perfonmans alıyordum ve 3 haftadır oyunumda 144fps almama rağmen kasmaya başladı etkisi varmıdır ? fanın
AMD ryzeen 5 1600 six core işlemcimİşletim sisteminiz nedir?
O tarz uygulamalar tavsiye etmem
windows 10Windows kaç kullanyorsunuz
İşletim sisteminizi sormuştum? Windows kaç demek istedim yaniAMD ryzeen 5 1600 six core işlemcim
windows 10
çok çok çok pardon windows 10 pro :=)İşletim sisteminizi sormuştum? Windows kaç demek istedim yani
Bunu kuarbilirsinix diye düşünüyorumçok çok çok pardon windows 10 pro :=)
hocam instagramınız varmı resim atiyim adım adım ilerleyelim burdan resim atamıyorumBunu kuarbilirsinix diye düşünüyorum
yapacağınız işlemler sonucunda bilgisayarınıza bir zarar vermeniz durumunda sorumluluk almam
Discord'dan size yardım edeyim hocam berke#8640hocam instagramınız varmı resim atiyim adım adım ilerleyelim burdan resim atamıyorum
Arkadaşlar instagramınız varmı ?