- Reaksiyon puanı
- 23,342
Emniyyet bakanlığından gelmişim. Patronum ben Ban atmaya yetkim var. Bannn!Nick'inde H olduğu için BAN!!
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sen hala kimsin BAN!!
Emniyyet bakanlığından gelmişim. Patronum ben Ban atmaya yetkim var. Bannn!Nick'inde H olduğu için BAN!!
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sen hala kimsin BAN!!
Yetkinden banane BAAANNNEmniyyet bakanlığından gelmişim. Patronum ben Ban atmaya yetkim var. Bannn!
Beta oldugun için ban ?Yiğit canlı
Üye Banlı
Bannn!!!!
Banlarken gülünmez kızılır ban !!!!!Beta oldugun için ban ?
Profiline fotoğraf yok ban!Banlarken gülünmez kızılır ban !!!!!
Profildeki yakışıklı çocuk için bannProfiline fotoğraf yok ban!
PP'deki kız öcü gibi baktığı için ban.Profildeki yakışıklı çocuk için bann
Sen bana en çok sevdiğim karakterlerden birini hatırlatıp beni duygulandırdığın için BAN!PP'deki kız öcü gibi baktığı için ban.
Yay ayraç içinde yazı yazdığın için BAN !Sen bana en çok sevdiğim karakterlerden birini hatırlatıp beni duygulandırdığın için BAN!
(Profildeki adını söyleyince duygulandığım muhteşem çizgi dizinin baş karakterinden bahsediyorum)
Canım sıkıldığı için seni sorumlu tutuyorum BAN!Yay ayraç içinde yazı yazdığın için BAN !
Söylediğin çizgi dizinin baş karakterinin ismini söylemediğin için BAN !
2 cümle arasında 1 satır boşluk bıraktığın için BAN!
Profil resminde kedi olduğu için banlandın.Neden Roma Krallığı - Vikipedi Regnum Romanum'daki kurt yok!?Canım sıkıldığı için seni sorumlu tutuyorum BAN!
Senin adın neden J ile başlıyor, J ile başlıyorsa neden Jale değil? BAN!Profil resminde kedi olduğu için banlandın.Neden Roma Krallığı - Vikipedi Regnum Romanum'daki kurt yok!?
Pp deki kızıma öcü dediğin için bannPP'deki kız öcü gibi baktığı için ban.
''Ban'' kelimesini 2 kez n harfini kullanarak yazdığın için BAN!Pp deki kızıma öcü dediğin için bann
Bunu nasıl bana söylemeye cesaret edebilirsin!?SINIRSIZ BAN!?Senin adın neden J ile başlıyor, J ile başlıyorsa neden Jale değil? BAN!
?
Nefes aldığın için. İdamlı ban (!)Bunu nasıl bana söylemeye cesaret edebilirsin!?SINIRSIZ BAN!?
İdamlı ban yoktur, ban sanal bir şeydir BAN!Nefes aldığın için. İdamlı ban (!)
İdamı "Internetten mahrum bırakmak" anlamında kullanmıştım . Mühebbetli ban (!)İdamlı ban yoktur, ban sanal bir şeydir BAN!
Ban kelimesinde kullandığın " işaretini n harfinde kullanmadığın için ban.''Ban'' kelimesini 2 kez n harfini kullanarak yazdığın için BAN!
Mühebbetli yok sınırsız ban var. Yanlış kullandığın için BAN.İdamı "Internetten mahrum bırakmak" anlamında kullanmıştım . Mühebbetli ban (!)
Bana ne BAN! (!)İdamı "Internetten mahrum bırakmak" anlamında kullanmıştım . Mühebbetli ban (!)
Nereden bileceksin, sen mi belirliyon BAN (!)Mühebbetli yok sınırsız ban var. Yanlış kullandığın için BAN.
Haklı olduğun için. Mühebbetli ban (!)Mühebbetli yok sınırsız ban var. Yanlış kullandığın için BAN.
Haklı olana ceza veremezsin BAN!Haklı olduğun için. Sınırsız ban (!)
Burası Türkiye . Ban (!)Haklı olana ceza veremezsin BAN!
Oha haklısın BAN!Burası Türkiye . Ban (!)
Teşekkürler . İdamlı ban (!)Oha haklısın BAN!
Önce haklı olana ceza veremezsin deyip haklısın diye ban verdiğimi fark etmediğin için BAN!Teşekkürler . İdamlı ban (!)
Şaşırttiğin için. İdamlı müebbet ban (!)Önce haklı olana ceza veremezsin deyip haklısın diye ban verdiğimi fark etmediğin için BAN!
İdamlıdan başka ban türü yok mu BAN!Şaşırttiğin için. İdamlı mühabbet ban (!)