- Reaksiyon puanı
- 1,494
El salladığın için uçtunProfesör olduğun için ban
El salladığın için uçtunProfesör olduğun için ban
Profil foton olmadığı için bannn.El salladığın için uçtun
Fotoğrafı ve ban kelimesini düzgün yazmadığın için uçuşlardasınProfil foton olmadığı için bannn.
Uçuş dediğin için BAN.Fotoğrafı ve ban kelimesini düzgün yazmadığın için uçuşlardasın
Profil foton bana parmak gösterdiği için BAN.Uçuş dediğin için BAN.
Arkadaşı venuse yolladığın için banProfil resminizdeki şeyden (uçaktan ) korkan bazı Kişiler olduğu için sana pembe kanatlar takıp 899 yıl boyunca tatil yapman için Venüs’e yolluyorum
Arkadaşı venuse yolladığın için ban
?travestilerin olduğu koğuşa kodese
Bize çay ısmarlamadığın için ban.Konu saçmalamaya devam ediyor.?Arkama yaslanıp çayımı da içip izleyeceğim.Bakalım daha neler olacak diye.?
Sürekli profil fotosu değiştiğin için bannedBize çay ısmarlamadığın için ban.
Çay can çektirttiğin için BAN!Konu saçmalamaya devam ediyor.?Arkama yaslanıp çayımı da içip izleyeceğim.Bakalım daha neler olacak diye.?
Herkese benden BAN!!!!!Çay can çektirttiğin için BAN!
Hackintosh kullan BAN!MacOS'u severim ama macbook'um yok o yüzden ban
Hackintosh kullandım fakat 3. bir diskim olmadığından bütün HDD yi formatlamam gerekecek bir duruma soktum. 3. diskim olmadığından banHackintosh
120GB SSD al BAN!Hackintosh kullandım fakat 3. bir diskim olmadığından bütün HDD yi formatlamam gerekecek bir duruma soktum. 3. diskim olmadığından ban
SSD daha iyi performans açısından BAN!Milleti SSD`ye teşfik etme. Belki parası yoktur? Zengin gibi görünüyorsun senin forumda ne işin var?
BAN!!!
Fakir ne anlar performanstan? ? 80 gb hdd alsa bile yüzü güler. Bu yüzden bende eskiden 80 gb hdd kullandığıma göre senin bu sözün benim kötüme geliyor.SSD daha iyi performans açısından BAN!
macOS kullanıp beni kıskandırdığın için BAN!hdd den devam etsin Ban!
Mesaj otomatik birleştirildi:
paralar anca hdd'ye yetiyo Ban!
OS X 10.8 varmacOS kullanıp beni kıskandırdığın için BAN!