- Reaksiyon puanı
- 1,938
Adında alt tire olduğu için ban
@Windows_7
@Windows_7
Olmaz bu çok riskliBen de oynasam olur mu?
Android kullandığın için BAN!Adında alt tire olduğu için ban
@Windows_7
Komik olduğun için BAN.Arkadaşımızı kenara alalım kendine gelsin biraz. Benim ismimde harfleri görmezden gelen forumda olan tek üye.
Uzaylı sanırım /Bannnn
Forumda profesör seyesine ulaştığını için güney Afrika da iyi eğlencelerKomik olduğun için BAN.
Sadece laptop konusundaki uzmanlığınızı dile getirip masaüstü bilgisayarların moralini bozduğunuz için BANForumda profesör seyesine ulaştığını için güney Afrika da iyi eğlenceler
Mesaj otomatik birleştirildi:
BAN
Laptopların da hakkı var.Laptopların hakkını gasp ettiğin için ban.Sadece laptop konusundaki uzmanlığınızı dile getirip masaüstü bilgisayarların moralini bozduğunuz için BAN
O nasıl nick, yirmialtıyeyeyirmialtı diye uzunca okunup insanların vaktini çaldığın için ban.Laptopların da hakkı var.Laptopların hakkını gasp ettiğin için ban.
Siyah dışında başka bir renkte yazdığın için ırkçısın ve Banlandın.hiç okumadığım nicki okutturduğun için BAN.
Yazıyı siyah yazdığından dolayı uçtunBana diyip kendin yazmamandan dolayı ban.
android'i yaşlandırdığın için BAN.Yazıyı siyah yazdığından dolayı uçtun
Android'in "a" sını küçük yazdığın için banandroid'i yaşlandırdığın için BAN.
Bana derken bile küçük yazdığın için BAN.Android'in "a" sını küçük yazdığın için ban
Kendinizi çok yükseklerde gördüğünüz için ban.Çırak olarak bana laf attığın için seni atıyorum.
Yeni bir hedef olmadığı için ban.Kendinizi çok yükseklerde gördüğünüz için ban.