MacOSKullanıcısı
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 444
.
sedece nokta koymaktan BAN.
Sedece yazdığından dolayı ban!sedece nokta koymaktan BAN.
BaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaanHerkes en az bir karakter yazı yazdığı için herkese BAAAAAAN!!!!
sadece a harfi yazdığın için baaaaan!!!!Aaaaaa
Düzgün bak aaaBaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan
bana ban attığın için ban.Düzgün bak aaa
Ban attığın için ban!!!bana ban attığın için ban.
Mac kullandığı için permaban tövbesi geçmez ?Ban attığın için ban!!!
Şehiri yanıyormuş gibi gösterdiğin için BanMac kullandığı için permaban tövbesi geçmez ?
Profil foton olmadığı için 6 aylık japonya tatiline gönderildinŞehiri yanıyormuş gibi gösterdiğin için Ban
Java kullandığın için ban yok!Profil foton olmadığı için 6 aylık japonya tatiline gönderildin
!BAN!
Bana ban atmadığın içinJava kullandığın için ban yok!
Doçent olduğun için BAN!Bana ban atmadığın için
!BAN!
Ateşli kullanıcı adı yüzünden ban!Doçent olduğun için BAN!
Profil fotoğrafından birşey anlamadığım için BAN!Ateşli kullanıcı adı yüzünden ban!
Steam arkaplanı olarak kullanmak için 10 tl ye aldım. 10 tl lik fotoğrafa ban attığın için ban ????Profil fotoğrafından birşey anlamadığım için BAN!
4 tane emoji kullandığın için 4 günlük nepal tatili kazandınız HAYIRLI olsunSteam arkaplanı olarak kullanmak için 10 tl ye aldım. 10 tl lik fotoğrafa ban attığın için ban ????
Allah razı olsun hep yurtdışına çıkmak isterdim ? ben banlandim sen kazandın kabul ediyorum ?4 tane emoji kullandığın için 4 günlük nepal tatili kazandınız HAYIRLI olsun
Nepal güzel yerdir benim dayı tarafım nepalden ??Allah razı olsun hep yurtdışına çıkmak isterdim ? ben banlandim sen kazandın kabul ediyorum ?
?Bana ban atmadığın için
!BAN!
dini karıştırdığından banMac kullandığı için permaban tövbesi geçmez ?
BAN!??dini karıştırdığından ban
ban dedin bannnnBAN!??
Güldüğün için ban!
???????Güldüğün için ban!
Daha çok güldüğün için daha çok BAN!???????
Yazım kurallarına dikkat edin, BAN özel isim değil ve özel isim olsa bile ilk harfi büyük olmalıdır; Ban.
Canım istediği için banolmalıdır ; Ban değil doğrusu olmalıdır ; ban olacaktı .
Noktalı virgül bitimindeki kelime özel isim değilse asla büyük harfle başlamaz .
Bu yüzden Ban sana ?