- Reaksiyon puanı
- 1,370
Windows 10'a geçmediğin için ban. (Bu forum Technopat Sosyal olsaydı gerçekten banlanırdın.)Hackintosh yapmadığın için BAN!
Windows 10'a geçmediğin için ban. (Bu forum Technopat Sosyal olsaydı gerçekten banlanırdın.)Hackintosh yapmadığın için BAN!
Windows 10'a geçmediğin için ban. (Bu forum Technopat Sosyal olsaydı gerçekten banlanırdın.)
ban türkçe bi kelime değil forumda ingilizce konuşmak yasak RaporÜnlem kullandığın için ban.
Windows 10'a geçmediğin için ban. (Bu forum Technopat Sosyal olsaydı gerçekten banlanırdın.)
ban türkçe bi kelime değil forumda ingilizce konuşmak yasak Rapor
"de"yi ayırmamışsın BAN!Ayrıca hackintosh ta hata veriyor.Maalesef Win7 kullanıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sende ban dediğin için ban
"de"yi ayırmamışsın BAN!
Cümleye küçük harfle başlamışsın BAN!büyük harfle yazdığın için BAN!
Aynısını sizde yaptınız banbüyük harfle yazdığın için BAN!
Aynısını sizde yaptınız ban
Konum bilginiz çok iyi BANBan ı küçük harfle yazmadığın için BAN!
ünlem kullanım banBan ı küçük harfle yazmadığın için BAN!
ünlem kullanım ban
sende kulllanmadın BAN!Ünlem kullanmadın BAN
Konum bilginiz çok iyi BAN
sende kulllanmadın BAN!
"de" yi ayır ulan BAN!Aynısını sizde yaptınız ban
Niye doçent BANKonum yok ban
3 l yazdığın için ban!
Niye doçent BAN
TDK mısın ULAN ban"de" yi ayır ulan BAN!
aferim kardeşim konuyla çok alakalı bir yazı 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdiWindows xp ye windows 10 yuklenirmi
Ya kardeşim usb belleğe Windows 10 yada Linux filan yaz formatla sistemi. Kurtarma bence işe yaramıycak.forum.shiftdelete.net
Bir senin konun eksikti burda Bannnnnn HeheheheWindows xp ye windows 10 yuklenirmi
Ya kardeşim usb belleğe Windows 10 yada Linux filan yaz formatla sistemi. Kurtarma bence işe yaramıycak.forum.shiftdelete.net
çok fazla n kullanımı BANBir senin konun eksikti burda Bannnnnn Hehehehe
"de" yi ayır BAN!sende kulllanmadın BAN!
TDK bizzat ben oluyorum ulan BAN!TDK mısın ULAN ban
İlk karakteri harf olmayan cümlelerin büyük harfle başlaması gerekmez.büyük harfle yazdığın için BAN!
Durduran olmamış bu elemanı. Sana kutsal Bir BAN atıyorum. BANNED"de" yi ayır BAN!
3 tane"l" harfi kullanmışsın BAN!
Aynı anda iki tane "BAN" yediğin için BAN!
Bana üç tane "BAN" buldurduğun için BAN!
TDK bizzat ben oluyorum ulan BAN!
Çok haklı olduğundan dolayı BAN!İlk karakteri harf olmayan cümlelerin büyük harfle başlaması gerekmez.
DA forumda bulunmadım yalancı. Bannnn.DA forumda daha önce gördüğüm için BAN.
Canım istedi ban.