- Reaksiyon puanı
- 6,993
İsimsiz olduğun için ban...Rydere güvendiğin için ban.
İsimsiz olduğun için ban...Rydere güvendiğin için ban.
İsmin olmadığı için ban! (yanlışıkla oldu lütfen silin)Rydere güvendiğin için ban.
yalnışlıkla olduğı için banİsmin olmadığı için ban! (yanlışıkla oldu lütfen silin)
Tava çin malı olduğu için ban
İsminde X harfi olduğu için ''Ban''Tava çin malı olduğu için ban
Profilinde gerçek ismin olmadığı için Banİsminde X harfi olduğu için ''Ban''
Rütbe olarak öğrenci olduğun için ''Ban''
1600 mesajın olduğu halde sadece 1 kere mesajını gördüğüm için BANProfilinde gerçek ismin olmadığı için Ban
mercedes benzin fotoğrafını pp yapıp mercedes alamayan insanları kıskandırıp onları günaha çektiğin için ban1600 mesajın olduğu halde sadece 1 kere mesajını gördüğüm için BAN
benim klonum olduğun için banmercedes benzin fotoğrafını pp yapıp mercedes alamayan insanları kıskandırıp onları günaha çektiğin için ban
senin yeni nesil işlemcili halin çıktı banmercedes benzin fotoğrafını pp yapıp mercedes alamayan insanları kıskandırıp onları günaha çektiğin için ban
Mesaj otomatik birleştirildi:
benim klonum olduğun için ban
benimle aynı telefonu (mi 8 light) kullandığın için bansenin yeni nesil işlemcili halin çıktı ban
isminde çok fazla sayı olduğu için banbenimle aynı telefonu (mi 8 light) kullandığın için ban
Arabanı beğenmediğim için BAN!isminde çok fazla sayı olduğu için ban
kızı mafya yaptığın için BAN!
Animeci olduğun için BAN!Benden üst rütbeli olduğun için BAN!
Kediyi ağlattığın için BAN!Animeci olduğun için BAN!
Adam öldürdüğün için BAN!Kediyi ağlattığın için BAN!
Ben öldürmedim . Shepherd Öldürdü . Iftira için BAN!Adam öldürdüğün için BAN!
Sen öldürdün. İnkar için BAN!Ben öldürmedim . Shepherd Öldürdü . Iftira için BAN!
Ben öldümedim . Israrlı olduğun için BAN!Sen öldürdün. İnkar için BAN!
öldürdün derken elinde hala suç aleti bulunduğundan ban benimki gerçek değilSen öldürdün. İnkar için BAN!
adamı 2v1 attığın için banBen öldümedim . Israrlı olduğun için BAN!
Arkamdan saldırı yaptığın için BAN!öldürdün derken elinde hala suç aleti bulunduğundan ban benimki gerçek değil
Mesaj otomatik birleştirildi:
adamı 2v1 attığın için ban
gayet sana bakıyorum. yalan söylediğin ve ban atarken impostırcılık oynamaya çalıştığın için banArkamdan saldırı yaptığın için BAN!
Among us - lu olduğun için BAN!gayet sana bakıyorum. yalan söylediğin ve ban atarken impostırcılık oynamaya çalıştığın için ban
artık among us oynamadığım için ve yine yalan söylediğin için banAmong us - lu olduğun için BAN!
İftira yaparak şuan bile oynadığın için BAN!artık among us oynamadığım için ve yine yalan söylediğin için ban
Pp'nde mr. Bean olduğu için BANN!!artık among us oynamadığım için ve yine yalan söylediğin için ban
hala yalan söylüyorsun ban artık durİftira yaparak şuan bile oynadığın için BAN!
İsmin Niko olduğu için BAN!İftira yaparak şuan bile oynadığın için BAN!