Laptop mu arıyor arkadaşınız?Arkadaşım maksimum 5k ya Gta 5 te medium ayarlarda 60 fps verebilen bir sistem arıyor.Piyasada böyle bir şey bulamadım sizlere sormak istedim.
Pardon yazmayı unutmuşum hızlı yazıcam diye.Laptop mu arıyor arkadaşınız?
Pardon yazmayı unutmuşum hızlı yazıcam diye.
Aynen laptop arıyor kendisi.
mx 230 ve 330 lu sistem arıyor.daha uygun fiyatlı oluyor.5K'ta rüyasında görür 8K başlıyor...
Asus Tuf A15 FA506 amd r7 4800h notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Asus Tuf A15 FA506 kampanyalar ve uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da. Satın al.
Asus Tuf A15 FA506 amd r7 4800h notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Asus Tuf A15 FA506 kampanyalar ve uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da. Satın al.www.vatanbilgisayar.com
Oyun bilgisayarı, güçlü donanımı, şık tasarımı ve uygun fiyatlarıyla Vatan'da! Oyun bilgisayarı yeni oyunlarda sunduğu üstün performansla Vatan'da sizi Bekliyor.
Oyun bilgisayarı, güçlü donanımı, şık tasarımı ve uygun fiyatlarıyla Vatan'da! Oyun bilgisayarı yeni oyunlarda sunduğu üstün performansla Vatan'da sizi Bekliyor.www.vatanbilgisayar.com
Bencede.@EFI Shell hocamın attığı ürün gayet iyi. Ben de ona bakmanızı tavsiye ederim. O fiyatlarda 1035G1+ Mx330, en iyi ikili.