Üst düzey telefonlardan hangisini almalıyım ?

ufuktemurr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar yeni bir akllı telefon alacağım sizce ne almalıyım galaxy s3 mü xperia s mi one x mi yoksa ıphone 5i birazmı bekleyim sizce hangisiin seçmeliyim yada başka tavsiyeniz varmı ? bi sorumda hda var s3 diyecekler için ineternetten s3 drop testlerinie baktım telefonun camı kırılıyo gorilla galss2 dayannıkllı bi cam olması gerekmiyormu telefon nedne bukdar hassas ?

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
ıphone 5 al hemde türkiyeye gelir gelmez hemen al hemen hiç kaçırma

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
gorilla glass ekran kirilma ve cizilmeye dayanikli ekran,kirilmaz veya cizilmez ekran degil. Videolarda biraz abartiyorlar. Biraz da sans isi bazilari hemen kirilirken bazilarida ne yapip ne etsen bir sey olmuyor.

Webkurum

Profesör
Reaksiyon puanı
2
5 Abartılacak bir telefon değil . Abartılacak telefon Note 2 dir. Note2 al .

ufuktemurr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
noteyi biraz büyük orta boyda bi telfon alamyı düşünüyorum 4.8 geçmeyekce şuan 3 telefon arasında kararsıszım s3 xperia s ve ıphoen 5 ne yapsam içlerinden en çok s3 istiyorumda telefonu düşürürsem diye korkuyorum videolerda 30 cm kırıldı ama şu dikkatimiçekti videolarda eğer yere teledonun köşesi gelirse kırılıyo yüz üstü yada sırt üstü düeşrse bişey olmuyo

patientia

Profesör
Reaksiyon puanı
2
İphone 5 al dicem de ne bileyim İphone 4 s tasarımı daha iyi sanki 5in arkasındaki o gri alüminyum biraz hoş gelmedi daha dogrusu bana S3 alabilirsin.

virüslü

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
biraz bekle htc one x+ gelcek ona bak sonra karar verirsin

ufuktemurr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kurban bayramından önce kesin alıcam bekleme konusunda şunu düşünüyorum hergün teknoloji gelişiyo beklemeye kalsak uzun sürer şu telefon çıkcak bekle yok şu daha iyi şunu bekle :D

barisid

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Abicim dünyanın en iyi telefonu iPhone 5 iPhone 5 al çünkü grafik işlemci S3'ün 100katı CPU dersen 1.6GHz ekran retina kamera çözünürlüğü inanılmaz daha ne diim

ufuktemurr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
nokia 920 düşündümde uygulama sayısı az oyun cart curt az ondan almayı düşünmüyroum

Reaksiyon puanı
10,327
S3 kullanıyorum bir haftadır,
tadını alan bir daha başka hiçbir telefonla mutlu olmaz.
muhteşem bir ekran görselliği var,
hız, stabilite, dokunma... ama herşey,
insanı büyülüyor yav!

o kadar para verip düşürmekten bahsetmek olmaz arkadaşım, biraz dikkatli ol yeter.
diğer taraftan abartılı videolara kanıp sanki çıtkırıldım bir makine olduğunu zannetme.
kırılması, zarar görmesi için ancak zorlamalısın! :)

ufuktemurr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
alırsam ekran film kılıf ne tavsiye edersin sağlamlığı ve estetikliği açısından ?

Webkurum

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Abicim dünyanın en iyi telefonu iPhone 5 iPhone 5 al çünkü grafik işlemci S3'ün 100katı CPU dersen 1.6GHz ekran retina kamera çözünürlüğü inanılmaz daha ne diim
Allah aşkına ;
Adam teknik bilgi istemiş fanboy çok var ..

HTC4202

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben 1 aydır s3 kullanıcısıyım her halukarda 1 numara telefon zaten istatistiklerde bunu gösteriyor ve telf düşürdüm hemde yandan darrbe aldı hiç bi sorun yok ayrıca 2012 2013 yılının en iyi telefonu seçildi ama ıphone 5 incelemeden de geçme ben henüz inceleyemedim

ufuktemurr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
one x eledim pil ömründen dolayı telefonu çok kullnadığım için bide bilgisayarı kaldırmak istiyorum işlerimi olyaca telefondan halletmek istiyorum bide ıhpne almak istemiyorum çünkü bi tanıdığımda vardı kullandım 1-2 kaç gün ısınamadım telefona güzle uygulamalar ücretli ücretsiz uygulama çok olsun istiyorum ve süreklide telfondan müzik dinlerim

halberhacker58

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar iphone 5 benim için tam bir hayal kırıkılığı oldu

ufuktemurr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
benim beklediğim gibi geldi ıphne model yükselttikçe belirli özellikler eklenerek çıkıyo hiç kökten bi değişiklik yapmadılar yapmazlarda

ahmet1400

Asistan
Reaksiyon puanı
0
usta one x+ gelse bile aynı pil sorunu devam eder S3'ün düşmesi falan hikaye hiç düşünme iPhone 5'e fark attı hiç düşünme fiyatı internette 1400 TL'ye kadar düştü İstanbul Bilişimde de ucuz git hemen al hiç kaçırma fiyatı artar onunda büyük ihtimal asla pişman olmazsın :)

ufuktemurr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
xperia s hakkındaki düşünceleriniz neler ? sanırsam ya s3 alırım yada xperia s s3 daha mantıklı duruyor

Sikkoduality

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Önceliğim Galaxy Note 2'dir, ondan sonra da benim için S3 gelir. Tabi benim için bunlar böyle. HTC'de şarj sorunu var diye biliyorum. Sony'ler ise arayüz açısından pek kullanışlı gelmedi bana. Ama karar senin tabii ki. :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
sana soyleyecegım tek bısey var ıphone 5 16GB 24 ay sozlesmelı fıyatı 199$'dan baslıyor hesaba vursan 4776$ yapıyor turkıyeye gelene kadar yıne 3.500 tlden asagı olmaz bundan ucuz bıle olsa ne gerek var s3'te zaten tatmın edıcı butun ozellıkler var 1 aydır kullanıyorm ozellıkle şarjı hoşuma gıttı hele kı bu ıphone5'ın tanıtımından sonra kesın s3 derım yıne de karar senın sımdıden hayırlı olsun

Tekno Çocuk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
iPhone 5'in Türkiye'de satışa çıkarılmasını bekle ya da güvenilir bir siteden Nokia Lumia 920 al ;)

ufuktemurr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
fazla büyük telefon istemiyorum lumia nın ne zaman türkiyte pazarına çıkacağı hakkında bilginiz varmı ? bide s3n sağlamlığı hakkında ne düşünüyorsunuz ?

barisid

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ollm fan boymuum bn telefonum samsung galaxy s3 hiç memnun değilim bn fanboy değilim ama yani bn pek memnun kalmadım s3 ten belki jelly bean'la düzelir ama takılmalar oluo işte

ufuktemurr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sanırsam xperia s alacağım hepinize teşekkür eerim aranızda xperia s kulllanan varmı ? memnunmu ?

patientia

Profesör
Reaksiyon puanı
2
sanırsam xperia s alacağım hepinize teşekkür eerim aranızda xperia s kulllanan varmı ? memnunmu ?

Ben kullanıyorum gayet memnunum internette yazan sorunlardan bir tanesini yaşamadım zaten yaşayan kişiler 1.serii de yaşıyor şu anki telefonlar 4.serii ve cok iyi S3 ü verseler Xperia ma degişmem şahsen eğer buradaki yorumlara kanarsan senin işin zor S3 pişmanlık bana göre.

Not:Hemen Samsung Fanboyları saldırmasın bana göre dedim.

ufuktemurr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben kullanıyorum gayet memnunum internette yazan sorunlardan bir tanesini yaşamadım zaten yaşayan kişiler 1.serii de yaşıyor şu anki telefonlar 4.serii ve cok iyi S3 ü verseler Xperia ma degişmem şahsen eğer buradaki yorumlara kanarsan senin işin zor S3 pişmanlık bana göre.

Not:Hemen Samsung Fanboyları saldırmasın bana göre dedim.

telefonu elime aldım çok hoşuma gitti beyazınımı alsam siyahınımı kararsızım bide bu smat tags lar çok iyi :D