Üsküdar üniversitesi

HeroGaki

Doçent
Reaksiyon puanı
10
Arkadaşlar %75 burslu olarak bir bölüme gideceğim derslerim zayıf olursa bursum kesilir mi ? ayrıca okul ücreti ne kadar ikinci öğretim sağlık bölümleri için ? [MENTION=390518]Lazzz[/MENTION]

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Arkadaşlar %75 burslu olarak bir bölüme gideceğim derslerim zayıf olursa bursum kesilir mi ? ayrıca okul ücreti ne kadar ikinci öğretim sağlık bölümleri için ? @Lazzz
Ben 2 sene önce tercihime yazacaktım okulu aradım başarısız olunduğu zaman bursumun kesileceğini söylemişlerdi. 2 yılda bu değişmiş olabilir. Okulun burs ile açıklamalarının olduğu yazı aynen şöyle.
Bursun Kapsamı ve Kesilmesi
1) Üsküdar Üniversitesi’nin Burslu programlarına yerleştirilen öğrencilere sağlanan burs sadece eğitim-öğretim ücretini kapsamaktadır.
2) Öğrenciler, üniversitemiz burslarından sadece birinden yararlanabilirler.
3) Birden fazla burs ve indirim almaya hak kazanan öğrenciler, yalnızca tutar olarak en yüksek olandan yararlanabilirler.
4) ÖSYM Bursları, başarı durumuna bakılmaksızın normal eğitim-öğretim süresince kesilmez.
5) Disiplin cezası alan öğrencinin ÖSYM bursu dışındaki burs ve indirimleri kesilir.
6) Hazırlık eğitiminden 1. yıl başarısız olup 2. yıl devam edecek burslu öğrencilerin Mütevelli Heyet Başkanlığı tarafından verilen bursları kesilir.
7) Üniversitemizde öğrenim gören bir öğrenci, yeniden sınava girerek aynı programa yerleşmesi durumunda ÖSYM bursları dışındaki burslardan yararlanamaz.
8) Personel bursu alan öğrencinin, kendisinin veya birinci derece yakının emeklilik hariç olmak üzere, iş ilişkisinin sona ermesi durumunda personel bursu kesilir.

Öğrenim ücretilerine buradan öğrenebilirsin. Burslar ve Öğrenim Ücreti - Öğrenim Ücretleri

HeroGaki

Doçent
Reaksiyon puanı
10
Teşekkür ederim , sadece tam burslu ve üniversitenin sayılı kişilere verdiği özel burs kesiliyormuş.Ösym bursları kesilmiyorsa sıkıntı yok demektir :)

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Sen okulu ara sor bana ÖSYM bursu kesiliyor denmişti 2 sene once.

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
arkadaşlar üsküdar üniversitesi, esenyurt üniversitesi ne bileyim bağcılar üniversitesi gibi ne olduğu belirsiz okullardan uzak durun. yeditepe, bahçeşehir, kadir has gibi daha eski oturmuş okulları tercih edin

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Esenyurt üniversitesi yeni açılan bir yer. Ancak ne kadar yeterlidir bilmem. Beykentte okudum dersi anlatan hocaları gerçekten çok iyi ortam kötü. ayazağa bir nebze daha iyi.

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Esenyurt üniversitesi yeni açılan bir yer. Ancak ne kadar yeterlidir bilmem. Beykentte okudum dersi anlatan hocaları gerçekten çok iyi ortam kötü. ayazağa bir nebze daha iyi.
Beykent'in her gün önünden geçiyorum ben. Şu an yolu bile olmayan leş bir üniversite. Eğitimi iyi değil, diploma içn gidiyor gidenler.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Beykent'in her gün önünden geçiyorum ben. Şu an yolu bile olmayan leş bir üniversite. Eğitimi iyi değil, diploma içn gidiyor gidenler.
Eğitim veren hocaları iyi. Beykent kampüsü için konuşuyorum. Ortamı dediğim gibi kötü.