Usenet.nl Belası yardım edin :(

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan D3ry4
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

D3ry4

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba,

Yaklaşık 2 hafta önce usenet.nl sitesinden 1€ karşılığında deneme hesabı oluşturun şeklinde butona tıklayarak üyelik aldım. Meğer usenet paypal a 2 haftası için 99€ otomatik ödeme talimatı veriyormuş. Bugün kartımdan 250 TL çekildi. Site ile irtibata geçiyorum; sözleşmeden dolayı iade gerçekleşmeyeceğini söylüyorlar. 5-6 kez ısrarladım her seferinde mümkün olmadığını söylüyorlar. Bende bu duruma paypal üzerinden itiraz ettim. Sizce paypal bu itirazı kabul eder mi? ya da ben hakkımı nasıl arayabilirim arkadaşlar :( 250 TL az para mı durduk yere niye gitsin? bu siteyi yararlı bulmadım bile.

yardım edin lütfen.

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
Bir ihtimal paran paypal'dan geri dönebilir ama sen de suçlusun. Paypal üzerinden abonelik açtığına dikkat etmeliydin, paypal bu işlemi sana sormadan gerçekleştirmiyor.

D3ry4

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tek bi ödeme seceneği vardı. öde dedim sonra nerden bilebilirdim ki. hiç dikkat etmemişim sonradan siteye girdim şöyle bi ibare varmış :(

*During the trial period, you can choose from two different pricing models. If you do not choose a package and do not cancel, your membership will be automatically extended to Usenet Relax at € 8.33 per month (12 month term – Total of 99.96 €).

Nemre

Profesör
Reaksiyon puanı
29
Banka ile görüşün provizyon vermeyin deyin, belki işe yarar, geçmiş olsun.Fax çekin gerekirse.

D3ry4

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Provizyon derken? O nasıl olacak ki? Yardımcı olur musun.