ᵀᴬᴺᴷ
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 192
Elimde USB'yi harici diske yedekleyip Rescue Disk kuracağım. İşim bittikten sonra o dosyalsrı tekrardan nasıl USB'ye aktarırım?
Kaspersky'nin USB'den boot edilen AV'si.Rescue Disk ten kastın nedir ?
How to create a bootable USB drive for Kaspersky Rescue Disk
A USB drive must have more than 1 GB of available space.
To protect your devices against threats, install Kaspersky Internet Security.
If your operating system is:
- Windows. Use a tool for creating bootable drives to write an image in the ISO mode or DD mode. E.g. Rufus or Win32 Disk Imager.
- We recommend writing the image in the ISO mode.
- Linux or macOS. Use the default dd tool.
Ben nasıl kurulacağını biliyorum. Ben işlem bittikten nasıl silerim diye sordum.![]()
Kaspersky Rescue Disk kullanım yönergesi (v18) [Rehber]
Kaspersky Rescue Disk nedir? Kaspersky Rescue Disk, işletim sisteminin çalışmasına müdahale eden tehditleri tespit etmek ve ortadan kaldırmak için kullanılan ücretsiz bir disktir. İşletim sistemi yüklenmese bile virüslerden etkilenen PC veya dizüstü bilgisayarınızı temizlemenize yardımcı olur...forum.shiftdelete.net
USB Flash Belleği dosya gezgini üzerinden biçimlendirdikten sonra harici diskteki dosyalarını tekrar Flash belleğe kopyalabilirsin.Ben nasıl kurulacağını biliyorum. Ben işlem bittikten nasıl silerim diye sordum.
Windows biçimlendirme yapamıyorsa, RUFUS ile FreeDOS yükleyerek biçimlendirebilirsin.Ben nasıl kurulacağını biliyorum. Ben işlem bittikten nasıl silerim diye sordum.