ihramcı_zade
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 10
USB den format atıyorum her türlü adımı geçip F10 ile kaydettikten sonra file is loading bölümünün yarısında pc kapanıyor sebebi ne olabilir ?
kapandıktan sonra elinizle kontrol ettiniz mi işlemci soğutucusunu, çok mu sıcaktı?Yaklaşık 1 yıldır o dediğiniz kısmı tam anlamadım biostan ilk sıraya USB yi ayarlayıp F10 a bastım bir tuşa basın dediği yerde enterletip siyah ekranda file is loaing bölümünün yarısında pc kapandı
Evet baya sıcaktı ama şuan normale dönmüş gibi gözüküyor birazdan tekrar deneyeceğim ayrıca iso dosyasını USB ile sağlam kaynaktan aldım sorunun kaynağı ekran kartının olmaması olabilir mi
Resimler şu şekildesisteminizi bi yazabilir misiniz? takılı bir ekran kartı yok mu, tümleşik bir ekran kartı da mı yok_?
bir de cep ile videosunu kısa bi şekilde çekin ya da önemli üç beş foto atın sorun olan yerde. daha iyi değerlendirelim.
son durumu yazın lütfen, takipteyimAnlamadım bir şeyler oluyor ama kapanıp açıkıyor sürekli
Ancak şuan bilmediğim sebeplerden ötürü kendi kendine kapanıyor format geçti bu sefer bu çıktırica ederim kendi adıma2 nolu mesajım doğru çıktı ben de mutlu oldum .
işlemci fanını yerinden sökmeyi de videolardan izleyip kolayca temizliğini yapabilirsiniz böylece performans gözle görülür şekilde artar.