Usb Takınca Böyle Oluyor

Usui Takumi

Profesör
Reaksiyon puanı
1,177
flash_10.jpg

evet arkadaşlar usb bellek takınca aynen böyle oluyor usb den bişey kopyalayacam 2 saat yanıt vermesini bekliyorum pc yi acaip kastırıyor bazen de usb aygıt tanınmadı hatası alıyorum üç göz var usb için caps lookun olduğu tarafta ilk göze takınca tanınmadı hatası veriyor bazen

işin tuhafı kendi usb mi taktığımda resimdeki gibi bi durum olmuyor
taktığım usb diskleri de 2 şer defa orjinal lisanslı KİS 2012 ile tarattım virüs çıkmadı tuhaf bi durum yardımcı olur musunuz

medatasarım

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hangi işletim sistemini kullanıyorsun. Tahminimce driverların düzgün uyumlu yüklenmemiş. Win7 kullanmanı tavsiye ederim. Win7 de bu hatayı alıyorsan portlarında temassızlık var olabilir. Arıza tespiti için servise gönder. 60lirayı gözden çıkar güzel bi format çektir kendine gelsin ;)

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Hangi işletim sistemini kullanıyorsun. Tahminimce driverların düzgün uyumlu yüklenmemiş. Win7 kullanmanı tavsiye ederim. Win7 de bu hatayı alıyorsan portlarında temassızlık var olabilir. Arıza tespiti için servise gönder. 60lirayı gözden çıkar güzel bi format çektir kendine gelsin ;)

Arkadaş zaten win 7 kullanıyor ;) Penreceden anlayabilirsin bunu.

şowalye

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Bendede oluyor arada bir usb tak kaç defa yenile olmadımı arka taraf usb yuvalarını dene olmasa pc at bi format gitsin