USB sorunu.

ivank0wsi

Asistan
Reaksiyon puanı
1
İyi günler öncelikle. Telefonu pc bağladığım zaman USB okumuyor. Birde telefonu şarja taktığım zaman yeniden kapatıp açınca okuyor şarj aletini.
Sebebi ne olabilir??

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Telefon ne nasıl bir kablo kullanıyorsun usb kablolumu ince uclumu kalın uclumu önce onu bir yazarsan.

USB li kablolu ise kabloyu hem sarj hemde bilgisayar arası kullanan tipdeyse önce bir kabloyu değiştir.

aynı sorun devam ediyorsa Telefonun özerindkei skot girişinde problem vardır.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Böyle birşeymi

Samsung-Micro-Usb-Data-ve-Sarj-Kablosu-(Tum-Modeller)_p6n.jpg

ivank0wsi

Asistan
Reaksiyon puanı
1
iPhone 4 Kullanıyorum. USB'li kablo mağlum. 2 3 tane denedim aynı sorunu veriyor :S

Telefon ne nasıl bir kablo kullanıyorsun usb kablolumu ince uclumu kalın uclumu önce onu bir yazarsan.

USB li kablolu ise kabloyu hem sarj hemde bilgisayar arası kullanan tipdeyse önce bir kabloyu değiştir.

aynı sorun devam ediyorsa Telefonun özerindkei skot girişinde problem vardır.

Böyle birşeymi

Samsung-Micro-Usb-Data-ve-Sarj-Kablosu-(Tum-Modeller)_p6n.jpg

Kablo şekli böyle

İOS6dayken böyle bir sorun yoktu. İOS7 geçince oldu bu :S

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Sen farklı bir kabloyla dene İPhone telefonların kabloları telefona takılan yerdeki ekde cabuk kopuyor kullancılar aparatın baş kısmında değilde kablodan tutum cektikleri icin icindeki kablolar ya kopuyorlar yada temasızlık yapıyor sen başka bir kablo dene aynı hatayı yapmazsa bilki kabloda yaparsa skot yerinde olabilir.

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Aygıt yöneticisinden evrensel seri yolu denetleyicileri'ni genişletip üzerinde ünlem olan usb controllerları sağ tıklayıp kaldır deyin. sonra en yukarıda yer alan eylem butonunu tıklayıp donanım değişikliklerini tarayı seçin.

ivank0wsi

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Aygıt yöneticisinden evrensel seri yolu denetleyicileri'ni genişletip üzerinde ünlem olan usb controllerları sağ tıklayıp kaldır deyin. sonra en yukarıda yer alan eylem butonunu tıklayıp donanım değişikliklerini tarayı seçin.

Eve geçince bu dediğinizi yapıcam. Çok teşekkür ederim

Sen farklı bir kabloyla dene İPhone telefonların kabloları telefona takılan yerdeki ekde cabuk kopuyor kullancılar aparatın baş kısmında değilde kablodan tutum cektikleri icin icindeki kablolar ya kopuyorlar yada temasızlık yapıyor sen başka bir kablo dene aynı hatayı yapmazsa bilki kabloda yaparsa skot yerinde olabilir.

iş yerindeki kablolarla ilede denedim. Kapatıp açınca telefon şarj alıyor. Ama direk taktığım zaman okumuyor. Temazsızlık olsa hiç okumaz diye düşünüyorum.

Kuvvetmira

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Kabloyu başka iphone de dene eğer ona direk şarj oluyosa senin telde sorun vardır diye düşünüyom

ivank0wsi

Asistan
Reaksiyon puanı
1

Teşekkür edeirm. Sorun kablolardaymış :)