fzlcnysr
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 75
Sandisk marka 2 GB bir usb içinde bir çok fotoğraf vardı ve şu an gözükmüyor bunları geri getirme şansımın var mı?
Silindi mi, yoksa içinde olduğu halde göstermiyor mu?Sandisk marka 2 GB bir usb içinde bir çok fotoğraf vardı ve şu an gözükmüyor bunları geri getirme şansımın var mı?
Şöyle 400mb dolu gözüküyor içinde açılmayan bir kaç foto var fotolara tıkladığımda açılmıyor. 7 tane dosya falan var ama oldukça fazla fotoğraf vardı recuva programıyla denedim yine değişen bişey olmadı. Dolu gösteriyor fakat boş.Silindi mi, yoksa içinde olduğu halde göstermiyor mu?
Dosyaları silinmemiş, içinde ama açmıyor.Disk Drill isminde program bu programlada denermisin,ben bunu kullanıyorum.
![]()
Ücretsiz Veri Kurtarma Programı. Silinen Veri Kurtar
Disk Drill, en iyi ücretsiz Windows veri kurtarma yazılımıdır. Çoklu veri kurtarma seçenekleriyle, herhangi bir depolama aygıtındaki silinen verilerinizi kurtarabilirsiniz.www.cleverfiles.com
Virüs taraması yapar mısınız? Windows defender olabilir.Şöyle 400mb dolu gözüküyor içinde açılmayan bir kaç foto var fotolara tıkladığımda açılmıyor. 7 tane dosya falan var ama oldukça fazla fotoğraf vardı recuva programıyla denedim yine değişen bişey olmadı. Dolu gösteriyor fakat boş.
usb taktığımda bir sorun var diye bildirim veriyor ilk sonra tara ve düzelt yada böyle devam et tarzı bi şey çıkıyorDosyaları silinmemiş, içinde ama açmıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Virüs taraması yapar mısınız? Windows defender olabilir.
Tara ve Düzelt'i deneyin.usb taktığımda bir sorun var diye bildirim veriyor ilk sonra tara ve düzelt yada böyle devam et tarzı bi şey çıkıyor
Bunu nasıl kullanacağım peki?Disk Drill isminde program bu programlada denermisin,ben bunu kullanıyorum.
![]()
Ücretsiz Veri Kurtarma Programı. Silinen Veri Kurtar
Disk Drill, en iyi ücretsiz Windows veri kurtarma yazılımıdır. Çoklu veri kurtarma seçenekleriyle, herhangi bir depolama aygıtındaki silinen verilerinizi kurtarabilirsiniz.www.cleverfiles.com
Bu program ücretsiz versiyon ile 500 mb'a kadar kurtarma yapıyor. Bilgin olsun.Bunu nasıl kullanacağım peki?
*.* Yaptığımda dosya çıkmıyor.bunu izleyin isterseniz