Usb görünmüyor

palugenclik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhabalar benim bilgisayarımda eskiden usb bellekler ile ilgili bir problemim yoktu ancak format attıktan sonra artık sağlam olmasına rağmen usb'ye takılan flash bellek vs. hiç bir şeyi görmüyor(sanki cihaz takılmamış gibi bir işlev görmüyor) donanımsal bir sorun olduğunu sanmıyorum internette de biraz araştırdım ama bir sonuç alamadım.Yardımınıza ihtiyacım var

Reaksiyon puanı
189
BIOS'unuzda USB Legacy Support seçeneği devredışı kalmış olmasın...

qKTe

Profesör
Reaksiyon puanı
32
BiOS ayarlarını Load Defaults olarak ayarla ve kaydet. Usb ayarlarının olduğu yere gel ve ordaki usb seçeneğinin Fullspeed mi yada HiSpeed mi olarak seçili ona bak. Genelde Fullspeed seçili olması gerekiyor.
Kolay gelsin.

palugenclik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bios a giremiyorum biosa girmeden yapılamaz mı bu internette bi ara bakmıştım bi yerlerden usb enable yapılmış mı ona bakıyorduk bakmıştım ve enable idi.

palugenclik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
çözüm önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar bu sorun yüzünden hiç bir şey yapamıyorum

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Denetim Masası / Yönetimsel Araçlar / Bilgisayar Yönetimi / Disk Yönetimine

Bak orda Görülüyor mu Cihazın . Eğer Görülüyorsa Bir Harf ata O zaman Normal Şekilde Gözükecektir .!

Zaten burda da Görünmüyosa Aygıtın . Anakart Sürücülerini Güncellemen Gerekibilir Eğer Donanımsal bir Sorun değilse.! BIOS unuda Default yapmayı unutma

palugenclik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Denetim Masası / Yönetimsel Araçlar / Bilgisayar Yönetimi / Disk Yönetimine

Bak orda Görülüyor mu Cihazın . Eğer Görülüyorsa Bir Harf ata O zaman Normal Şekilde Gözükecektir .!

Zaten burda da Görünmüyosa Aygıtın . Anakart Sürücülerini Güncellemen Gerekibilir Eğer Donanımsal bir Sorun değilse.! BIOS unuda Default yapmayı unutma

Baktım gözükmüyor orada sorun donanımsal olamaz gibime geliyor formattan sonra böyle oldu.sürücü güncellemesinde sorun varsa neden eskiden bir problem yoktu şimdi ortaya çıktı öğrenebilir miyim?

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
Bios a neden giremiyorsun ?
Sıfırla bi bios'unu jumperden

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ya bakın ben hatırlamıyorumda 1-2 ayarda hemen hallediliyordu bu, bilen gerçekten yok mu?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar mrb. flaşım bilgisayarımda hiç görünmüyo ne yapabilirim...? :(