ftatlimisir
Asistan
Flash belleğime biçimlendirme yaptım. Sonrasında ses geliyor ve görünmüyor. Yönet kısmından depolama kısmına giriyorum yeniden ordan biçimlendireyim diye ama hafıza görünmüyor nasıl çözebilirim bu durumu
Ne yaptıktan sonra oldu bu?Flash belleğime biçimlendirme yaptım. Sonrasında ses geliyor ve görünmüyor. Yönet kısmından depolama kısmına giriyorum yeniden ordan biçimlendireyim diye ama hafıza görünmüyor nasıl çözebilirim bu durumu
Biçimlendirme yaptıktan sonra olduNe yaptıktan sonra oldu bu?
Hayır çıkmıyorDisk yönetiminde USB'yi takınca ayrılmamış bölüm diye bir yer çıkıyor mu?
Yanlış anlamadıysam bilgisayarın USB'yi görüyor fakat hafızayı görmüyor. Böyleyken hafızanın ayrılmamış bölümde olması gerekir aslında.Biçimlendirme yaptıktan sonra oldu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hayır çıkmıyor
Bilgisayarım kısmına giriyorum orda da görünmüyor. Aygıt yöneticisinde görünüyor sadece ve hafıza 0 olarak gösteriyorYanlış anlamadıysam bilgisayarın USB'yi görüyor fakat hafızayı görmüyor. Böyleyken hafızanın ayrılmamış bölümde olması gerekir aslında.
MiniTool Partition Wizard indirip USB takılıyken ekran resmi atar mısın?
Disk yönetim kısmından ve MiniTool Partition Wizard'dan ekran resmi atar mısın?Bilgisayarım kısmına giriyorum orda da görünmüyor. Aygıt yöneticisinde görünüyor sadece ve hafıza 0 olarak gösteriyor