- Konuyu başlatan
Dertsizali
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 2,185
Sandisk de sıkıntı yaşadım buna benzer onuda almam..Öneri sandisk.
Sandisk de sıkıntı yaşadım buna benzer onuda almam..Öneri sandisk.
Bende mi sıkıntı o zaman ??2 tane sandisk 16gb (3.5-4 yıllık) ve 32gb (2-3 yıllık) , 1 tane hi level 32gb (1 yıllık) kullanıyorum tertemiz duruyorlar ? Başka hi level vardı daha eski ancak kaybettim![]()
Mantıklıçok kazık ufak olması kaybolmasını kolaylaştırır köpek varsa kesin yutar sandisk iyi ki... o hi-leveli tv tamircisinde lehimlet.
Yok be hocam sizin usb modelinden dolayı diyebiliriz. Isınma felan olmadıkça çoğu ürün bence aynı marka farketmeksizin. Lehim olayıda yapısından dolayı. Sonuçta 30 35 tl lik ürünler ne kadar kaliteli olabilir kiBende mi sıkıntı o zaman ??
Cepte sürekli dolaştıracaksa anahtarlık için daha ideal aslında. Yer kaplamıyor havale ürün olmuyor ?çok kazık ufak olması kaybolmasını kolaylaştırır köpek varsa kesin yutar sandisk iyi ki... o hi-leveli tv tamircisinde lehimlet.
Aynen ucuz etin suyu bulanık ölür derler de doğruymuşYok be hocam sizin usb modelinden dolayı diyebiliriz. Isınma felan olmadıkça çoğu ürün bence aynı marka farketmeksizin. Lehim olayıda yapısından dolayı. Sonuçta 30 35 tl lik ürünler ne kadar kaliteli olabilir ki
Cepte sürekli dolaştıracaksa anahtarlık için daha ideal aslında. Yer kaplamıyor ?