USB Bellekten Windows 7 Yüklemek

sdelta

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Bunlara hiç gerek yok, Microsoft' un programı tüm işlemleri sorunsuzca yapıyor. Usb den format atmak isteyenleri korkutmuşsunuz aksine :)

in4m070

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
neymiş o program ve nasıl kullanılıyor yardımcı olurmusunuz?

malibumali

Doçent
Reaksiyon puanı
7
http://store.microsoft.com/help/iso-tool bu adresten şurayı bulalım ;

Installation

To install the Windows 7 USB/DVD Download tool:

Click to open the Windows 7 USB/DVD Download tool installation file.

Direk link : http://images2.store.microsoft.com/prod/clustera/framework/w7udt/1.0/en-us/Windows7-USB-DVD-tool.exe

Programı indirip kurun. Açın, Browse deyip ISO dosyamızı seçelim > USB device seçelim > USB'ye kopyalama işlemi başlayacak > Bittikten sonra sistem açılırken BIOS ayarlarına girip 1.Boot aygıtını USB Hard drive olarak seçiyoruz. Bu kadar :)

Flash Diskiniz 4 GB veya üstü olması lazım. Ayrıca bu araç sadece katılımsız Windows 7 iso dosyası ile çalışlıyor. Bilginize...

Kolay gelsin.

fakcakaya

Asistan
Reaksiyon puanı
1
bu ne saçmalık yaaa..shiftdeleteyi kınıyorum...böyle bir bilgiyide haberide verme kardeşim...microsoftun prg.sini yapsan yeterli ...

Ecevit BIKTIM

Profesör
Reaksiyon puanı
26
Herkes senin gibi bilgili olmayabilir. Bilgiyi begenirsin veya begenmezsin sana kalmış. Ama bu tepki çok gereksiz...

arthkas

Doçent
Reaksiyon puanı
17
bilgi güzel ama windows 7 USB DVD Tool programı daha az zahmetsiz, o da ek olarak kullanılabilir. Bu arada gerçi herkes dikkat etmiştir, ama ben yine de not olarak ekleyim. Haberin başlığında bir hata var:

"Windows 7'yi USB bellekten kurmak abileceğinizi biliyor muydunuz. Hatta USB bellekten yapılan kurulum Vista CD’sinden çok daha hızlı. O zaman bu yazımızı dikkatlice okuyun."

ek olarak tüm 4GB usb diskler olmayabiliyor. Bazıları sistemde 3,7 GB gözüküyor

versamax

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaş biraz sinirli ama haklı. Haber7 bile shiftdelete'e istinaden yeni bir şeymiş gibi haber yapmış bunu.

calvaria

Profesör
Reaksiyon puanı
9
herkes işin kolayını yapcak diye birşey yok sdn bir alternatif sunmuş böle cmd li felan afilli olmus :) yine de "Windows 7 USB/DVD Download Tool" gayet başarılı bir yazılım çok vakit harcamak istemeyen arkadaslar gönül rahatlıgıyla kullanabilir.

SiLGEC

Asistan
Reaksiyon puanı
12
Windows'un bu programının XP içi olanı var mı? Ya da aynı program XP için de geçerli mi?

dadaist

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Windows 8 haberleri dönerken biraz geç uyanılmış galiba konu :)

St. Benoit

Profesör
Reaksiyon puanı
6
iyi de ben hiç programsız yapıyorum usb belleği ntfs olarak biçimlendiriyorum. iso dosyasını winrar ile açıp içindekileri direk usb belleğe atıyorum. biosdan external disk olarak boot yapınca kurulum başlıyor.

Hello Kitty.

Rektör
Reaksiyon puanı
104
iyi de ben hiç programsız yapıyorum usb belleği ntfs olarak biçimlendiriyorum. iso dosyasını winrar ile açıp içindekileri direk usb belleğe atıyorum. biosdan external disk olarak boot yapınca kurulum başlıyor.

evet öyle de oluyor. :) ama bazen flash bellekten kaynaklanan sorunlar yüzünden 10. sayfaya kadar uygulamakta fayda var. :)

serkan0661

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bir ay olmadan işletim sistemimi yenilerim ama sıfırdan sistem kurmayalı baya oldu. Acronis seni seviyorum. :)

Reaksiyon puanı
2,148
Geçen senenin haberi nasıl oldu da tekrar anasayfaya geldi?

Bi daha mı paylaşma gereği duyuldu :)

malatya

Profesör
Reaksiyon puanı
6
http://store.microsoft.com/help/iso-tool bu adresten şurayı bulalım ;

Installation

To install the Windows 7 USB/DVD Download tool:

Click to open the Windows 7 USB/DVD Download tool installation file.

Direk link : http://images2.store.microsoft.com/prod/clustera/framework/w7udt/1.0/en-us/Windows7-USB-DVD-tool.exe

Programı indirip kurun. Açın, Browse deyip ISO dosyamızı seçelim > USB device seçelim > USB'ye kopyalama işlemi başlayacak > Bittikten sonra sistem açılırken BIOS ayarlarına girip 1.Boot aygıtını USB Hard drive olarak seçiyoruz. Bu kadar :)

Flash Diskiniz 4 GB veya üstü olması lazım. Ayrıca bu araç sadece katılımsız Windows 7 iso dosyası ile çalışlıyor. Bilginize...

Kolay gelsin.

arkadaşın dediklerini yapın en kolayı budur bende bu programla yaptım.en basit yöntem bence budur.

Reaksiyon puanı
2,148
Atlamakta haklısın çünkü anasayfada bugün yazılmış gibi tarihi bugüne ait :D ama forumdan bakarsan konu geçen sene açılmış, Ecevit geri mi döndü dediydim ben de :D

kowalskii

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Microsoft un programından haberdar değildim.. Çünkü DVD kullanarak format atmıyordum. HDD deki Recovery i kullanıyordum. Teşekkürler bilgi için. :)

fmercan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
katılımsız Windows 7 iso dosyası nerde bulacağım? home edition 64 bit..

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Evettt adımları bir bir uyguladım ve sorunsuz çalışıyor. Sdn üyesi olduğum için bir kez daha kendimi kutluyorum :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bence bu yöntem çok dha güzel windows un kendi aracında ek seçeneklerı kullanamıyorsunuz ama bunda gayet tabi yama dosyalarıda boot edebiliyorsunuz bu da biayrıcalık gençler..

mperk

Profesör
Reaksiyon puanı
55
Teşekkürler güzel çalışma

M

meriç tancu

SDN Okuru
Kesinlikle çok iyi anlatım yapmış shiftdelete sizin gibi bilgisayarı sadece işimiz görülsün diye kullanan insanlardan daha çok fareyi kullanmadan bilgisayarın tüm işlevlerini yapabilecek bireylerin gelişimi için çok büyük bir konu bu :) hiç bir program kullanmadan bilgisayar komutlarıyla işi halledebilmek gayet iyi ve mutlu edici birşey teşekkürler shiftdelete :(