Usb Bellek hangisi en iyisi?

Usb bellek alsaydınız hangisini alırdınız?

• Kullanılan toplam oy
    101

Dea

Profesör
Reaksiyon puanı
35
Bence Kingston Ve Sandisk

clients

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
36
yazma okuma hizina gore markaya gore karar verilmemeli

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
sandisk bu konuda iyidir. hangi ürününü alsam memnun kaldım bu güne kadar. kingston'da modeller arası fark açılıyor bazen. dikkatli seçmek gerekli.

team ise bence uzak durulması gereken bir ürün. usb 3.0 destekli modeli var şu an 32 gb. henüz usb 3.0 destekli hiç bir makinada çalıştıramadım. mecburen usb 2.0 da çalıştırıyorum. fakat onu bile düzgün yapamıyor. dosya hızlı bir şekilde kopyalanıyor görünüyor fakat yüklemenin sonunda 10 saniyenin üstünde bekletiyor. hesaplayınca düşük hızdaki belleklerle aynı hıza geliyor yani.

yıllar önce aldığım sandisk cruzer contour bile çok daha hızlı team'den

St. Benoit

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Corsair Voyager. Duvara fırlat, yere düşür, olmadı suya at, üstünden arabayla geç... Kauçuk kaplı bir taş mübarek.

Ayrıca Sandisk Cruzer Contour' da sustalı açılışı ve demir kaplı olmasıyla şık duruyor.

Kenpachi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
26
Harici Harddisk 4ever

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
Hangi marka alırsanız alın ucu plastik olanı almayın tak çıkar yaptıkça sürtünmeden aşınıyor sonrada temassızlık sorunu başlıyor.

theley

Asistan
Reaksiyon puanı
0
  • Corsaır
    Kingston
    Sandısk
    Hi-Level

Bakisar

Asistan
Reaksiyon puanı
12
Fiziksel boyut ve biçimine bakarım.Çünkü içindeki bellekler belli markların zaten dışında yazana bakmayın.Mesela geçen söktüm kingstonun içinde entegrelerin tamamı toshıba.Markalara takılmayalım bence..

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Konuyu hortlattım. :D Kusra bakmayın. Bunun için konu da açmak istemedim. Peki şuan en iyisi hangisi?

Rint

Profesör
Reaksiyon puanı
360
Konuyu hortlattım. :D Kusra bakmayın. Bunun için konu da açmak istemedim. Peki şuan en iyisi hangisi?

Bundan 6 sene önce olsa Kingston derdim... Gerçi hala diyorum ama sevdiğimden, artık teknolojiler taklit edilebilir ve rekabet sebebi ile ürünler bir birine yakın usb 3.0 kullanan çoğu marka iyidir zaten bu saatten sonra tasarımlar ilgimizi çeker :)

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Toshiba bana iyi geliyor nedense. Neyse, teşekkürler.