Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sandisk bu konuda iyidir. hangi ürününü alsam memnun kaldım bu güne kadar. kingston'da modeller arası fark açılıyor bazen. dikkatli seçmek gerekli.
team ise bence uzak durulması gereken bir ürün. usb 3.0 destekli modeli var şu an 32 gb. henüz usb 3.0 destekli hiç bir makinada çalıştıramadım. mecburen usb 2.0 da çalıştırıyorum. fakat onu bile düzgün yapamıyor. dosya hızlı bir şekilde kopyalanıyor görünüyor fakat yüklemenin sonunda 10 saniyenin üstünde bekletiyor. hesaplayınca düşük hızdaki belleklerle aynı hıza geliyor yani.
yıllar önce aldığım sandisk cruzer contour bile çok daha hızlı team'den
Fiziksel boyut ve biçimine bakarım.Çünkü içindeki bellekler belli markların zaten dışında yazana bakmayın.Mesela geçen söktüm kingstonun içinde entegrelerin tamamı toshıba.Markalara takılmayalım bence..
Bundan 6 sene önce olsa Kingston derdim... Gerçi hala diyorum ama sevdiğimden, artık teknolojiler taklit edilebilir ve rekabet sebebi ile ürünler bir birine yakın usb 3.0 kullanan çoğu marka iyidir zaten bu saatten sonra tasarımlar ilgimizi çeker