FlashKing
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Onu ararken denedim aynısını yaptım komut sisteminde Medya Bulunamıyor diye hata verdibelleği takıp cmd açın, diskpart komutunu verin ardından list disk komutunu verin bakalım disk gözüküyor mu orada
Yarın deniyeceğim dediğinizi şu anda hiç halim yok :/USB belleğinize Low level format atmayı deneyin nette bakabilirsiniz farklı programlar mevcut bu işlemi yapmak için
Format atarken flaş bellek ile herhangi farklı bir işlem yapmayın programı yarıda kapatmayın bitmesini bekleyin yoksa bellek tamamen zarar göre bilirBi kaç tane site buldum
HDD Low Level Format Tool 4.40
Şimdi indiriyorum inşallah olur
Fiziksel bir hasar yoksa Low format yoluyla sektörler yeniden oluşturula biliyor hocam tabi bazen başarısız durumlar da olabilir belleğin kalitesi ile de ilgili bi durumO Flash bellek artık ölmüş. 0 byte boyutlu bir hafıza, artık var olmayan bir hafızadır. Hasar görmüş.
Fiziksel hiçbir hasar yok zaten bellek kaliteli 16 gbFiziksel bir hasar yoksa Low format yoluyla sektörler yeniden oluşturula biliyor hocam tabi bazen başarısız durumlar da olabilir belleğin kalitesi ile de ilgili bi durum
İşlemi yaptınızmı bir sonuc varmı ?
Programı indirdimde kurulumu ve yapımı hakkında bilgi verirmisin ? Bildiğim kadarıyla 8gb üstünde NTFS yapılıyorduHp usb format tool programini dene
Bu yöntemi bin kere denedim clean dedikten sonra medya bulunamadı diyorbaşlat
çalıştır
cmd
diskpart
list disk
select disk 1 (usb diskinin numarasını bir önceki list disk komutu ile öğren, boyutundan anlarsın)
clean
create partition primary
select partition 1
active
assign
exit
exit
artık formatlayabilirsin.