• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Usb Belleğe Program Kurma

arkadaşlar ben kod ve oyun yazıyorum , Blender , Unity , Visual Studio/Code indirmem lazım , bir belleğe tamamen nasıl kurabilirim programlarımı???? programları yani belleği bilgisayardan başka bir bilgisayara taktığımda o bilgisayarda da kullanmak istiyorum

arkadaşlar ben kod ve oyun yazıyorum , Blender , Unity , Visual Studio/Code indirmem lazım , bir belleğe tamamen nasıl kurabilirim programlarımı???? programları yani belleği bilgisayardan başka bir bilgisayara taktığımda o bilgisayarda da kullanmak istiyorum
setup dan kurarken kurulacak yeri usb bellek olarak seçmen lazm

k
Kurulum esnasında dosya yolunu usb bellek olarak seçmelisin

aslında visual studio'yu zip halde buldum , onu zip halinde direk kurulmuşunu atabilirim , öbür programlar nası olcak?
Ekran görüntüsü 2021-05-18 194803.png
kurulumu yaparken ekrana hedef klasör diye bir şey çıkar orada hep c diski olur ama sen yandaki gözat yazısına basıp flash belleğini seçersen flash belleğine kurulur

İstediğin şeyin mümkün olacağını sanmıyorum; çünkü Visual Studio, tek bir programdan ibaret değil. Kurulum esnasında bilgisayarın birçok yerine en az 50 tane şey yüklüyor.

Kaliteli ve okuma yazma hızı yüksek bi bellek kullanmanı tavsiye ederim yoksa yavaş çalışır

Kaliteli ve okuma yazma hızı yüksek bi bellek kullanmanı tavsiye ederim yoksa yavaş çalışır
ilk belleğim olduğu için düşük aldım ama zaten yenisini alacağım , şu an bana gereken sadece bu programları sorunsuz bir şekilde kurmak , vs codu kurdum , blender de kuruyorum , sıra unityde
Mesaj otomatik birleştirildi:

İstediğin şeyin mümkün olacağını sanmıyorum; çünkü Visual Studio, tek bir programdan ibaret değil. Kurulum esnasında bilgisayarın birçok yerine en az 50 tane şey yüklüyor.
vs code indirdim onu direk zip olarak yapmışlar , c# ve unity destekliyor , başka bir sorun olabilir mi?

ilk belleğim olduğu için düşük aldım ama zaten yenisini alacağım , şu an bana gereken sadece bu programları sorunsuz bir şekilde kurmak , vs codu kurdum , blender de kuruyorum , sıra unityde
Mesaj otomatik birleştirildi:

vs code indirdim onu direk zip olarak yapmışlar , c# ve unity destekliyor , başka bir sorun olabilir mi?
"VS Code" uygulaması sadece kod editörüdür; Visual Studio gibi program yazmak için gerekli olan SDK'leri ve derleyiciyi içermez.

Son düzenleme:
Çoğu program bilgisayarda data klasörleri oluşturur.
Usb yi başka pc ye bağladığında programın çalışmama ihtimali yüksek.