Usb Aynı Cihazı Sürekli Yeniden Tanıyor Hem de 1.0 ve 2.0 olarak.

maveyah

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Lütfen yardım edin. Asus p5vd2-vm se anakart kullanıyorum. Hem windows 7 hem xp'De aynı sorunu yaşıyorum. Wireless adaptörümü 2.0 porta takıp kuruyorum güzelce çalışıyor. Sonra kafasına göre ben reset attığımda donanımı tekrar buluyor ve 2.0 porttaki cihazı 1.0 portta gibi görüp bu cihaz 2.0 da daha hızlı çalışabilir uyarısı verip tekrar sürücü kurmamı istiyor. eğer 1.0 olarak algıladğı zaman kurup kullanırsam sürekli kopmalar yaşıyorum. Windows 7'de wireless adaptörünü bikaç kez çıkarıp takınca ilk yüklediğim doğru olanı buluyor ama Xp'de bu olmuyor. Lütfen bana yardım edin. Sürücülerim tam, bios'um güncel. Kafayı yemek üzereyim nolur yardım edin. :crying:

---------- Post added at 23:13 ---------- Previous post was at 22:46 ----------

lütfen yardııııııım

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
101
Kullandığın usb portlar muhtemelen ön taraftaftakilerdir (masaüstü diye düşünüyorum), eğer benim dediğim gibi ise arka portları kullanmayı denemelisin.

maveyah

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hayır maalesef arkadaki portlar.. öndekiler zaten 1.0. Arkadakilere takılı delircem..

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
anakartın güncel chipset driver bul yükle sorun düzelir şayet düzelmese ankart üzerindeki usb portlara yetirince voltaj gitmiyor buda teknik bir sorundur hal edilebilir bir sorun ama bunu bilen yapması lazım tabi biliyorsa anakart üzerinde ki metal olan bağlantı noktaların zımpranması lazım ama o bildiğin zımparalarla olmaz bilmiyorsan sakın deneme

Staunch

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
anakartın güncel chipset driver bul yükle sorun düzelir şayet düzelmese ankart üzerindeki usb portlara yetirince voltaj gitmiyor buda teknik bir sorundur hal edilebilir bir sorun ama bunu bilen yapması lazım tabi biliyorsa anakart üzerinde ki metal olan bağlantı noktaların zımpranması lazım ama o bildiğin zımparalarla olmaz bilmiyorsan sakın deneme

Chipset ve bios güncellemesi yeter bence birde Adaptörün en güncel yazılımına bak.

dr.watson

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
taktigin cihazdada sorun cikmis olabilir baska cihazlar ilede test et