Usain Bolt için ilginç iddia!

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
BOLT İÇİN ÇOK İLGİNÇ İDDİA.. HENÜZ UÇMUYOR, KANAT ÇIRPIYOR

Dünya
Atletizm Şampiyonası’nda otoriterleri şaşkına çeviren Jamaikalı atletin çok daha iyi dereceler yapacak kapasitede olduğu, bilerek yapmadığı iddia edildi.. PEKİ BOLT NE YAPMAK İSTİYOR..

100 ve 200 metrede dünya rekorları kıran Jamaikalı Usain Bolt'un gerçek kapasitesinin bu olmadığı Bolt'un rekorlarını bilerek adım adım kırdığını iddia ettiler..

HER REKOR TARİHE GEÇİYOR..
HER REKOR İÇİN 150 BİN DOLAR ALIYOR.

Bu iddiayı ortaya atanlar , Bolt'un finiş çizgisinden tribünlere bakarak adeta dalga gece gece yarıştığını yine finiş çizgisinde rakiplerine bakarak yavaşladığını iddia ediyorlar..

En son kapasitesi ile EN SON REKORU hemen kırmak istemeyen Bolt'un ÜST ÜSTE KIRDIĞI HER REKORLAR ATLETİZM TARİHİNE DEFALARCA GEÇMEK İSTEDİĞİ, HER REKORDA AYRI KAZANÇ SAĞLADIĞI, MARKA DEĞERİNİN YÜKSELDİĞİNİ, SPONSOR GELİRLERİNİ ARTTIĞINI iddia eden otoriteler BOLT'tan yeni rekorların geleceğini söylediler..

Atletizm tarihinde bu tür olaylar daha öncede yaşanmış. Sırıkla atlamanın REKORTMEN atleti RUS SERGEİ BUBKA'da rekorunu tam kapasite ile bir kerede kırmamış santim santim yükselterek 35 KEZ REKOR KIRARAK TARİHE GEÇMİŞTİ. Sırıkla atlamada 6 metreyi geçen ilk altlet olarak rekoru henüz kırılmamıştır..

KAYNAK

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
bence gayet zekice bi davranış bende olsam aynen böle yapardım :D

ds mosx

Profesör
Reaksiyon puanı
14
ben bunu daha öncede söylemiştim şimdide aynı kanıdayım bilerek rekoru azar azar kırıyorki daha fazla para kazansın :D

jungeman

Profesör
Reaksiyon puanı
67
Herkes kendi cebini düşünür.

Bence gayet mantıklı uygulama.

sci3

Profesör
Reaksiyon puanı
1
22 yaşında 30 yaşına kadar koşsa 8 yılda 4 tane bile kırsa yeter :) hay maşallah

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Bunu en son sırıkla yüksek atlamada Isinbeyava yapıyordu. Rekoru 1 cm geliştiriyordu hep, parayı götürüyordu. Ama en son sıfır çekip elenmişti. :D

Usain Bolt çok daha iyi dereceler yapacaktır. Çünkü çok rahat koşuyor.

hta1905

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Altın yumurtlayan tavuğu kesmiyor.Zeki adammış.

Darty

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Kim olsa aynı şeyi yapardı bencede en doğrusunu yapıyor.200 mt finalinde 100 mt yi 8.50 de geçmiş :)

Hello Kitty.

Rektör
Reaksiyon puanı
104
kırsın bakalım :) yalnız yaşlandıkça daha fazla zorlanacağını unutmasın :)

leolord

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Bence de bu şekilde fazlasıyla hem para kazanıyor hem de kazandığı birçok rekor sayesinde adını tarihe yazdırmak istiyor. Zaten anlamadım gitti o adamı ne hikmetse.Nitro mu var bunda nedir :)