- Reaksiyon puanı
- 1,272
Üretim ülkeleri varoluş savaşındaki en büyük kozlarıdır; Üretimsiz ülkeler sürekli olarak kaybetmeye mahkumdur ve insanoğlu var olduğu sürece üretim yapmak mecburiyetindedir çünkü varlığını üretim ile sürdürmek zorundadır…
En basitinden 24 saatlik bir örnek verelim;
Gece 00.00 yatarsınız ama baktığınız saat birinin buluşudur
Başkalarının üretimidir yani emeğidir; Çok basit gece yatmadan evvel baktığınız saat bile bir üretimdir…
Yatağınız; Karyolanız veya bazanız yorgan yada çarşaf veya giydikleriniz gece yatarken sabah kalkarken yada gün içinde tekstil ürünleri kullanıyoruz…
Sabah kalkıyoruz lavoboya gidiyoruz eee yattığın odayı açtığın kapıyı o lavoboyu birileri üretiyor ve birileri montajını işçiliğini yapıyor
O suyu evimize getiren boruları fabrikalar üretiyor; Birileri işçilik yapıyor ve su evine geliyor…Üzerinde yanan Işık bir buluştur; Birileri üretiyor ve çoğaltıyor; Oraya kadar getiren kabloları da başkaları üretiyor ve birisi de işçilik yapıyor…
Bu böyle gider üretmeden kahvaltıya bile gidemiyorsun
Bu yüzden doğaya saygılı olalım; Ben inşaatta yapıyorum; Ancak yaşam alanlarında yapıyorum yola yakın doğaya zarar vermeyen alanlarda yapmaya dikkat ediyorum…
Çünkü doğa olmazsa üretim olmaz ve yaşam olmaz hayatta kalamayız
Doğayı koruyalım ve üretim yapalım
En basitinden 24 saatlik bir örnek verelim;
Gece 00.00 yatarsınız ama baktığınız saat birinin buluşudur

Yatağınız; Karyolanız veya bazanız yorgan yada çarşaf veya giydikleriniz gece yatarken sabah kalkarken yada gün içinde tekstil ürünleri kullanıyoruz…
Sabah kalkıyoruz lavoboya gidiyoruz eee yattığın odayı açtığın kapıyı o lavoboyu birileri üretiyor ve birileri montajını işçiliğini yapıyor

Bu böyle gider üretmeden kahvaltıya bile gidemiyorsun

Bu yüzden doğaya saygılı olalım; Ben inşaatta yapıyorum; Ancak yaşam alanlarında yapıyorum yola yakın doğaya zarar vermeyen alanlarda yapmaya dikkat ediyorum…
Çünkü doğa olmazsa üretim olmaz ve yaşam olmaz hayatta kalamayız
Doğayı koruyalım ve üretim yapalım
Son düzenleme: