Unutulan Üyeler

BatuhanDN

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,476
Meraba,
Önceden Binlerce Mesaj Yazıp , Günümüzde Bakınca Ortalıkta Olmayan üyelerden örnek verir misiniz?

Reaksiyon puanı
10,327
Gelemez artık multiden uçtu bir kaç sefer yaptı uyardık baktık olmuyor yine multi açıyor bu sefer kesin gitti.
Ben de az evvel onu etiketlemek istemiştim, olmayınca sitenin künyesine baktım... Ki, orada da ismi kaybolmuş. Daha doğrusu en çok mesaj yazanlar kısmında ismi ilk 5'te geçerdi, ama tamamen kaybolmuş. Da, anlamadım yahu, Konfik bunca tecrübesine rağmen niye böyle bir hata işledi. Ne gerek vardı, ne ihtiyacı vardı daha doğrusu, çözemedim gitti. Yoksa başbelası bir kardeşi vardı, acaba o mu aynı bilgisayardan onun adına bir halt işledi, bilemedim bir türlü.

Herobrine

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,030
@Konfickerbela

Ben de az evvel onu etiketlemek istemiştim, olmayınca sitenin künyesine baktım... Ki, orada da ismi kaybolmuş. Daha doğrusu en çok mesaj yazanlar kısmında ismi ilk 5'te geçerdi, ama tamamen kaybolmuş. Da, anlamadım yahu, Konfik bunca tecrübesine rağmen niye böyle bir hata işledi. Ne gerek vardı, ne ihtiyacı vardı daha doğrusu, çözemedim gitti. Yoksa başbelası bir kardeşi vardı, acaba o mu aynı bilgisayardan onun adına bir halt işledi, bilemedim bir türlü.
Seyyah abimiz unutulmayacak.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063

Nedenini Anlamadın mı :D Yapma Reis sende anlamadıysan.
AdamınSöylemlerinden yaptığı hareketlerden davranışlarından belli değilmiydi gerekçe...

Gerekçe tamda şu...

Reaksiyon puanı
10,327
Nedenini Anlamadın mı :D Yapma Reis sende anlamadıysan.
AdamınSöylemlerinden yaptığı hareketlerden davranışlarından belli değilmiydi gerekçe...
Gerekçe her ne olursa olsun... Karşıt görüşlü olmamıza rağmen, severdim Konfik'i, sempati duyardım. Doğrusu özleyeceğiz onu. Gerçekten çocuk muydu, çocuk ruhlu muydu, beni çok şaşırttığını söylemeliyim. :)

BatuhanDN

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,476