ciddiyetsiz
Öğrenci
Çok seviyodum, açıldım. Ne mi oldu o gün bugündür ne görüyorum ne de duyuyorum.
Püüü her gece seni düşünüyorum ben hâla.
eveetSevda meselesi desene![]()
Evet bencede buna odaklanabilirsinGeçmişe dönük yaşamak bir şey kazandırmıyor fakat geleceğe yönelik yaşarsan, çoktan çok sevebileceğin biri çıkar karşına.![]()
ben bağlı yaşamıyorum da geçmiş peşimi bırakmıyoGeçmişe dönük yaşamak bir şey kazandırmıyor fakat geleceğe yönelik yaşarsan, çoktan çok sevebileceğin biri çıkar karşına.![]()
Bağlı yaşamamayı başarıyorsan bu zaten adımlardan biri. Geçmiş peşimi bırakmıyor değil, sen geçmişi bırakmıyorsun. Peşinden gelmene izin verirsen o da gelmeye çalışır gelir. Konu sende bitiyor anlayacağın.ben bağlı yaşamıyorum da geçmiş peşimi bırakmıyo![]()
tamammm şu an kendimi motive ediyorumm
unutucam unutucamm, unutmazsam kendimi dövecemm![]()
evveet bence de bunun olması lazım ama çevrem pek öyle değil, birini seviyor sonraki gün başkasını, çok da rahat unutuyorlar :/Abi, aslında unutmak yok. Sadece sıralamanın değişmesi var. Zaten birini sevmek, onu herhangi birinden ayırmak demek. Herhangi birini unutabilirsin ama sevdiğin birini unutamazsın. Sadece sıralama değişir, önemsizleşir.
Kaynak: https://www.youtube.com/watch?v=vSc7nuSPAes
evveet bence de bunun olması lazım ama çevrem pek öyle değil, birini seviyor sonraki gün başkasını, çok da rahat unutuyorlar :/
ahah gece gece gülmemek için kendimi zor tutuyorum
evet ya bir insanın verdiği acı bile tatlı olur mu?Aşk öyle birşeydir ki; sevdiğiniz kişiden duymak istemediğiniz lafları acı ile okusanız da, yeri geldiğinde kızgınlıkla sevmediğinizi zannetseniz de, eğer varsa sevginiz tüm acılara rağmen katlanabiliyorsanız aşıksınız demektir. Çünkü AŞK = Acılara Şikayetsiz Katlanmaktır. Ve asla unutamazsınız...
bu işler hep öyle beeÇok seviyodum, açıldım. Ne mi oldu o gün bugündür ne görüyorum ne de duyuyorum.