Unreal Engine 4 İçin C# (Soru)

nobody946

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Merhabalar,
Bildiğiniz üzere unreal engine c# ı desteklemiyor. Mono ekibinin bu konuda bir çalışması vardı ancak git sayfasını silmişler, yani ulaşamıyorum.
Acaba c# ı Unreal Engine 4 ile kullanmanın bir yolu var mı?
Teşekkürler.

Can-K.

Doçent
Reaksiyon puanı
17
Evet öyle bir çalışma vardı.Eğer Github'ten sildilerse sayfalarını , mutlaka proje güme gitmiştir.Unreal Engine kadarda ayrıntılı olmasada Unity3D 2-3 dil destekliyor.

Şu sıralar unreal engine için dil çıkaralacağını sanmıyorum.

nobody946

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Evet öyle bir çalışma vardı.Eğer Github'ten sildilerse sayfalarını , mutlaka proje güme gitmiştir.Unreal Engine kadarda ayrıntılı olmasada Unity3D 2-3 dil destekliyor.

Şu sıralar unreal engine için dil çıkaralacağını sanmıyorum.

Unity'i aktif olarak kullanıyorum ancak grafik konusunda UE çok daha başarılı. C++ biraz zor geldi açıkçası bana :)

Can-K.

Doçent
Reaksiyon puanı
17
İşte burada çok haklısın.Unreal Engine üzerine taş kondurmaz.Ama Unity'de de gerçekten güzel grafikler yaratılabilir.İnternette yapılan Türkçe derslere bakma , hepsi gerçekten baka baka yapıyor.Unity tamamen kurcalanarak öğrenilecek birşey.

Grafik işine gelirsekte textureler ile ilgili bir sorun.Kendi texturelerini hazırlarsan tamamen grafiksel sorun kalmaz.Ama sana bu kitabı öneririm UE için :

http://www.dr.com.tr/Kitap/Unreal-E...gitim-Basvuru/Bilgisayar/urunno=0000000620857