Ünlüler Ve Hayran Grupları (Siz Hangi Ünlünün Hayranısınız)

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Merhaba Arkadaşlar;
Bugün sizlere yabancı ünlüler ve hayran gruplarını tanıtmak istedim.
İşte bazı ünlüler ve hayran grupları :
30 Seconds to Mars - Echelon
Adam Lambert - Glamberts
Adele - Daydreamer
Arctic Monkeys - Arctics
Ashley Benson - Benzoholic
Ariana Grande - Arianators
Ashley Greene - Ashers/Ashbians
Ashley Tisdale - Tizzies
Avril Lavigne - Black Stars
Austin Mahone - Mahomies
Batman - Batmaniacs
Bella Thorne - Bellarina
Beyonce - Honeybee/BeyHive
Big Time Rush - Rushers
Bridgit Mendler - Mendies/Mendlovers
Britney Spears -Army Fatale/BritneyArmy
Bruno Mars - Hooligans
Cher Lloyd - Brats
Chris Brown - Team Breezy
Christina Aguilera - Bionics/Fighters
Cody Simpson - Simpsoniezers
Coldplay - Coldplayers
Conor Maynard - Mayniac
Debby Ryan - Deboraliens
Demi Lovato - Lovatics
Doctor Who - Whovians
Ed Sheeran - Little Birds
Emily Osment - Osminators
Eminem - Stan
Emma Watson - Watsonheads
fun. - funatic
Glee - Gleeks
Green Day - İdiots
Gotye - Gotyettes
Harry Potter - Potterheads
Hillary Duff - Duffters/Duffniacs
Jennifer Lopez - JLovers
Jessie J - Heartbeats
Jonas Brothers - Jonatics
Justin Bieber - Beliebers
Katy Perry - KatyCats :thumbup1: :wub:
Kelly Clarkson - Clarksonics
Ke$ha - Animals
Kristen Stewart - Krisbian
Lady Gaga - Little Monsters
Linkin Park - Linkin Park Underground/Street Soldiers
Little Mix - Mixer
Logan Lerman - Lermanic
Mariah Carey - Lambs
Marina and the Diamonds - Diamonds
Maroon 5 - Marooners
McFly - Galaxy Defenders
Michael Jackson - Moonwalkers
Miley Cyrus - Smilers
Miranda Cosgrove - Cosgrovers
Muse - Musers
My Chemical Romance - MCRmy/Killjoys
Nicki Minaj - Barbies
Nicole Scherzinger - Killer Lovers
Nina Dobrev - Dobrevic
One Direction - Directioners
Pearl Jam - Ten Club
Panic! At the Disco - Panics
Paramore - Parawhores
Pink Floyd - Floydians
Rihanna - Navy
Rita Ora - Ritabots
Selena Gomez - Selenators
Shakira - Shakirians/ShakiFans
Sherlock Holmes - Holmesians/Sherlockians
Simple Plan - SPAstronauts
Slipknot - Maggots
Star Wars - Warsies
Super Junior - E.L.F
Taylor Lautner - Lautnerist
Taylor Swift - Swifties
The Beatles - Beatlesmaniacs
The Killers - Victims
The ****** Reckless - Zombies
The Wanted - Prisoner/TWFANmily
Tokio Hotel - Aliens
True Blood - Truebies
Twilight - Twihards
Vanessa Hudgens - Nessasaurs
X Japan - Blue Bloods
Victoria Justice - Victorians
Zendaya - Zswagger

İsimler www.teenmgzn.com adlı siteden alıntıdır.

Benim hangi ünlü hayranı olduğum anlaşılıyordur zaten. :)

Siz hangi ünlünün hayranısınız yada Antisisiniz.​ :D

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Eminem'in hayrani sayilmam, ama severek dinlerim.

Stan sarkisi da on numaradir.

Bu arada Tokio Hotel hala yasiyormuymus? Ben piyasadan silindiler diye biliyordum.

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Eminem'in hayrani sayilmam, ama severek dinlerim.

Stan sarkisi da on numaradir.

Bu arada Tokio Hotel hala yasiyormuymus? Ben piyasadan silindiler diye biliyordum.

Eminem de iyi müzik yapıyor. Eminem`i de severek dinlerim. Tokio Hotel müziği bırakmadı diyorlar ama en son 2010 da albüm çıkarmış sonrası yok.

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Şimdi bizim forumda KatyCats ve LittleMonster var.

Applause ile Roar birbirine rakip olarak çıktı 1 hafta arayla falan, Applause flopladı,Roar hit 1 numara oldu. Artpop'la ile popda devrim yapacam diyen GaGa umduğunu bulamadı ARTFLOP oldu, Prism ise satışları albümden çıkan 2 tane 1 numaraya göre düşük genede kıyasla Katy GaGa'yı solladı bu albümde..

Açlık oyunları başlasın. :devil:

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Şimdi bizim forumda KatyCats ve LittleMonster var.

Applause ile Roar birbirine rakip olarak çıktı 1 hafta arayla falan, Applause flopladı,Roar hit 1 numara oldu. Artpop'la ile popda devrim yapacam diyen GaGa umduğunu bulamadı ARTFLOP oldu, Prism ise satışları albümden çıkan 2 tane 1 numaraya göre düşük genede kıyasla Katy GaGa'yı solladı bu albümde..

Açlık oyunları başlasın. :devil:

Katy Perry olmak bunu gerektirir. :D

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Katy Perry olmak bunu gerektirir. :D

Genede single satışına göre albüm satışları çok düşük,tek kötü yanı bu. Bir önceki albümdede(T.Dream) 5 tane 1 numara çıkardı ona rağmen 4-5 milyon mu ne sattı. Bunu GaGa,Rihanna yapmış olsaydı o albüm en az 10 milyon rahat satardı. Tabi hiç birisi bir Adele olamaz. 23 albümü 25 milyondan fazla sattı. :lol:

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Genede single satışına göre albüm satışları çok düşük,tek kötü yanı bu. Bir önceki albümdede(T.Dream) 5 tane 1 numara çıkardı ona rağmen 4-5 milyon mu ne sattı. Bunu GaGa,Rihanna yapmış olsaydı o albüm en az 10 milyon rahat satardı. Tabi hiç birisi bir Adele olamaz. 23 albümü 25 milyondan fazla sattı. :lol:
Katy daha küçük abisi :D

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Bunun yaşla ne alakası var? Katy GaGa'dan 1 yaş büyük, Adele ikisinden de küçük ama albüm satışı ortada. Birde Katy single sanatçısı, GaGa hem single hem albüm.

Neyse kullandığın küfürden dolayı daha yazmıyacağım konuna noktalama işareti kullanarakda olsa bu forumda küfür edemezsin konuların yorum almıyor diye.

hsnklc

Asistan
Reaksiyon puanı
1
O küfür ne oluyor orada öyle ya o kadar rahat yazılabiliyorsa küfür forum forumluktan çıkar [MENTION=380082]Vikings[/MENTION] lütfen gereğini yaparsan sevinirim.

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
O küfür ne oluyor orada öyle ya o kadar rahat yazılabiliyorsa küfür forum forumluktan çıkar @Vikings lütfen gereğini yaparsan sevinirim.

Çok özür diliyorum lütfen beni banlamayın neden böyle bir terbiyesizlik yapmtım bende anladım lütfen çok özür diliyorum bidaha forum da küfür falan yazmıcam bian sinirime denk geldi o yeri silerseniz çok iyi olur. Lütfen banlamayın beni özür dilerim. :( Bidaha küfür yazmıyacağım Çok özür diiyorum dalgınlığıma denk geldi :( :crying:

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
LittleMonster tabiki :dirol:
Albüm satışlarından konuşcaksak Lady Gaganın toplamda 150+ milyon albüm ve single satışı olduğunu ve 5 grammy ödülü sahibi olduğunu da hesaba katalım
Katy Perrynin tek bir Grammysi bile yok :lol:
Flop diyenlerinde Avril Lavigne fanı olması ilginçtir :lol:

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Aboov konu dağıldı çabuk toparlıyalım ben KatyCat`im :)

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Katy'nin grammysinin olmaması Artpop'un Prism'den daha başarı olduğu anlamına mı geliyor? Britney'in de 1 tane grammysi vardı Xtina'nın daha fazla o yıllarda kim daha başarılıydı tabi ki Britney. Britney,Xtina,Avril bunların kariyeleri bitti zaten zamanında yaptıkları ismin kaymaklarını yiyorlar. Kariyerlerine de bakarsak Katy'nin grafiği yukarı giderken, GaGa'nın aşağı doğru gidiyor şimdilik neden acaba?

Ben Lady GaGa başarısız demiyorum, severekde dinlerim ama Artpop ile fena çuvalladı küçük canavarcıkları neden kabullenmek istemiyor anlam veremiyoruz. :lol:

Deleted-Name

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
18
hayran gruplarını hayvan grupları diye okumuşum ben de bu ne diyorum

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Artrave in yılın turnesi seçildiğini ve birçok konserinin Sold Out olduğunu söylememe gerek yoktur o zaman :dirol:
Birde Prism Tour un satışlarına bakmak gerek tabi :lol:
Avril zaten çoktan out oldu piyasada :lol:
Kaldıki Christina Aguilera ile Britney i karşılaştırmak bile komik Xtina nın sesi bu piyasada kimde var ? :lol:

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Bir önceki turda satılmıyan biletleri ne çabuk unuttunuz? Yada ameliyatı bahane ederek turu bitirmesini. Ben karışmıyorum daha Katycilerde iş yok burda. :lol:

Tekrar diyorum ben GaGa'ya başarısız demiyorum son albümüne diyorum. Artpop' flopladı umarım bi sonra ki albümü The Fame gibi tutar. :devil:

Xtina,Britney konusuna gelirsek her şey ses değil, çıktıkları yıllardan beri birbirlerine rakip olarak gösterilirdi. Ses olarak Xtina zaten üstün, Britney'de ses yok ama başarı anlamında Britney daha başarılıydı oda 3 yıldır bitik. Mariah'ın sesi güzel ama flop ne yapsa tutmuyor artık. Her şey ses değil yani bu piyasada. :lol:

Neyse daha yazmıyorum diyeceklerimi dedim. Gerisini KatyCatsler ile LittleMonster'lar düşünsün. :dirol:

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Katy gibi Gaga Özentisi birini burada konuşulması bile komiktir:lol:
Kaldıki o satılmayan bilet dediğin Born This Way Ball turnesi içinde bulunduğu yılın en çok gelir getiren turnesidir 180 milyon dolar gelir elde edildi kaldıki turnenin bitmesine 3 ay gibi bir süre daha vardı fakat Gaganın kalçasında yırtık olması nedeniyle ameliyat oldu ve aylarca yürüyemedi Born This Way Ball bu yüzden iptal edildi
Siz burda neyi tartışıyosunuz onuda anlamış değilim 20 milyon albüm satışından bahsediliyor . Lady Gaganın parfümü bile 50milyon sattı 2 milyar dolar gelir elde etti kadın :lol:
Sadece parfümü 50milyon satan kadınla Gaga özentisi Katy i karşılaştırıyorlar :lol::lol:
KatyCatler ile Madonna fanlarını LittleMonsters.com a bekleriz
(gelebilirlerse tabi) :lol:

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Artrave in yılın turnesi seçildiğini ve birçok konserinin Sold Out olduğunu söylememe gerek yoktur o zaman :dirol:
Birde Prism Tour un satışlarına bakmak gerek tabi :lol:
Avril zaten çoktan out oldu piyasada :lol:
Kaldıki Christina Aguilera ile Britney i karşılaştırmak bile komik Xtina nın sesi bu piyasada kimde var ? :lol:

Bir önceki turda satılmıyan biletleri ne çabuk unuttunuz? Yada ameliyatı bahane ederek turu bitirmesini. Ben karışmıyorum daha Katycilerde iş yok burda. :lol:

Tekrar diyorum ben GaGa'ya başarısız demiyorum son albümüne diyorum. Artpop' flopladı umarım bi sonra ki albümü The Fame gibi tutar. :devil:

Xtina,Britney konusuna gelirsek her şey ses değil, çıktıkları yıllardan beri birbirlerine rakip olarak gösterilirdi. Ses olarak Xtina zaten üstün, Britney'de ses yok ama başarı anlamında Britney daha başarılıydı oda 3 yıldır bitik. Mariah'ın sesi güzel ama flop ne yapsa tutmuyor artık. Her şey ses değil yani bu piyasada. :lol:

Neyse daha yazmıyorum diyeceklerimi dedim. Gerisini KatyCatsler ile LittleMonster'lar düşünsün. :dirol:

Katy gibi Gaga Özentisi birini burada konuşulması bile komiktir:lol:
Kaldıki o satılmayan bilet dediğin Born This Way Ball turnesi içinde bulunduğu yılın en çok gelir getiren turnesidir 180 milyon dolar gelir elde edildi kaldıki turnenin bitmesine 3 ay gibi bir süre daha vardı fakat Gaganın kalçasında yırtık olması nedeniyle ameliyat oldu ve aylarca yürüyemedi Born This Way Ball bu yüzden iptal edildi
Siz burda neyi tartışıyosunuz onuda anlamış değilim 20 milyon albüm satışından bahsediliyor . Lady Gaganın parfümü bile 50milyon sattı 2 milyar dolar gelir elde etti kadın :lol:
Sadece parfümü 50milyon satan kadınla Gaga özentisi Katy i karşılaştırıyorlar :lol::lol:

Arkadaşlar ben bu konuyu ünlüleri kötülemek için açmadım ki ? Sadece sizin hangi ünlünün hayranı olduğunuzu öğrenmek için açtım.

Madem siz Katy Perry`ye çamur atacaksınız. Bende Sizin ünlülerinize çamur atıyıyım.

Allah için konuşun Lady Gaga hiç kadına benziyo mu ama Katy daşşş gibi daş daş :D

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Aynı zamanda da part time Lady Gaga özentiliği yapan bir popçudur Katy Perry :lol:
Lady Gaga tamamen özgün , orjinal ve raw bir sanatçıdır Katy ise özentinin tekidir bu kadar net :lol:

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Allah için konuşun Lady Gaga hiç kadına benziyo mu ama Katy daşşş gibi daş daş :D
Ekli dosyayı görüntüle 9652
Katynin kart sesini dinlemekten iyidir :lol:

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Arkadaşlar birbirine sinir kusmadan,normal medeni şekilde tartışabilirsiniz. Yok o kadına mı benziyor yok o özentidir. Buna eklemede ben yapim.

Vokal olarak GaGa Katy'den çok üstün doğrudur. Katy'nin canlı performanslarda sesi aşırı kötü bu su götürmez bi gerçek. Evet mekanik at,yeşil saç olaylarıda GaGa'dan arak buda doğru. Fakat bunu deyip "Lady Gaga tamamen özgün , orjinal ve raw bir sanatçıdır" bunu deyince olmuyor. GaGa'nın tarzı hiçte özgün değil. GaGa'da Madonna'yı kopyalıyor bu mu özgünlük?

En basitinden
20120115-news-madonna-lady-gaga-inspiriation-copycat.jpg

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Arkadaşlar birbirine sinir kusmadan,normal medeni şekilde tartışabilirsiniz. Yok o kadına mı benziyor yok o özentidir. Buna eklemede ben yapim.

Vokal olarak GaGa Katy'den çok üstün doğrudur. Katy'nin canlı performanslarda sesi aşırı kötü bu su götürmez bi gerçek. Evet mekanik at,yeşil saç olaylarıda GaGa'dan arak buda doğru. Fakat bunu deyip "Lady Gaga tamamen özgün , orjinal ve raw bir sanatçıdır" bunu deyince olmuyor. GaGa'nın tarzı hiçte özgün değil. GaGa'da Madonna'yı kopyalıyor bu mu özgünlük?

En basitinden
20120115-news-madonna-lady-gaga-inspiriation-copycat.jpg

En iyisini sen yaptın valla :thumbup1:

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Gerek sahne performansı gerek klipleri albüm satışları kazandığı ödülleri ve sesiyle Lady Gaga Katy Perryden üstündür
Tekrar söylüyorum KatyCat ve Madonna fanlarını LittleMonsters.com a bekleriz :lol:
Kaldıki Madonna da eski madonna değildir madonna Ray of Light ile zirve yapmış arkasından da dibi görmüştür
Madonna nın Gagadan çaldıklarına bakarsanız daha çok sonuca ulaşırsınız eminim
Mother Monster a laf ettirmeyiz bu kadar net :dirol: