Ünlü oyuncudan F.Bahçe Dergisi'ne yalanlama!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Fenerbahçe Dergisi'nin bu ayki sayısında Sarp Akkaya hakkındaki röportaj, ünlü oyuncu tarafından yalanlandı. Akkaya Twitter hesabından yayınladığı mesajda, "Bu ay FB dergisindeki roportaj bana ait değildir. %90 ı birinin hayalürünüdür. Sorumlusu kim bilmiyorum. İtibar etmeyin. FB Dergisi röportajı kardeşimle bana ait değildir. Bu rezilliğe itibar etmeyin. Bizim söylediklerimiz yazılmamıştır." ifadelerine yer vererek taraftarlara şok yaşattı.

Fenerbahçe Dergisi'nin bu açıklama karşısında nasıl bir tavır sergileyeceği merak konusu.

fft16_mf3700394.Jpeg

Milliyet

komoon

Profesör
Reaksiyon puanı
8
bu kadarına da yuh..

Paramore

Dekan
Reaksiyon puanı
27
bu kadarına da yuh..

Saçma sapan bir adamın Twitter gibi herkesin istediği şeyi yazabildiği bir ortamda yazdığı yazıya inanmanız çok garip. Araştırdınız mı konuyu o mesajı yazmadan önce? Yüzde yüz gerçek mi iddia ettiği şey?

Naaa

Profesör
Reaksiyon puanı
3
fb dergisi değil sadece bunu yapan,türk medyasında bu fazlasıyla var. bu başlı başına bir terbiyesizliktir "suçtur".

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Saçma sapan bir adamın Twitter gibi herkesin istediği şeyi yazabildiği bir ortamda yazdığı yazıya inanmanız çok garip. Araştırdınız mı konuyu o mesajı yazmadan önce? Yüzde yüz gerçek mi iddia ettiği şey?

"adım gibi eminim" ki adam haklı.

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
%90'nı nedir yav !! yaptın mı yapmadın mı ? altından ne çıkacak merak ediyorum.

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
% 90 tabiri bence de ilginç.
Acaba röportaj yapıldı da konuşulanlar mı eksik veya farklı yayımlandı..

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
derginin editörü kabul etmiş olayı, sdn üyeleri edemiyor..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
"Bizim söyleediklerimiz yazılmamıştır." dediğine göre ortada bir röportaj var; fakat büyük kısmı değiştirilmiş şekilde.

komoon

Profesör
Reaksiyon puanı
8

iyimisin hocam ?
haberi gördüm okudum yorum yaptım.

öncelikle
kafana göre insanlara saçma sapan diyemezsin.. bende bir sürü insanı sevmiyorum ama onlara sıfat takımıyorum.Bana göre kötüdür , başkalarına göre iyidir...
Twitter sana göre kötü olabilir bana göre iyi .. sana göre güvenilmez bir ortam olabilir ama çoğu insana göre sansürsüz birkaç ortamdan biri...

ayırca siz editör olarak yayınladığınız , açtığınız hangi konuyu araştırıp %100 doğruluğunu ispatlıyorsunuzda kalkmış beni sorguluyorsunuz ??

kaldıki siz editörsünüz, işiniz bu...habercilik...

ayrıca, neden Editör olarak, tarafsız olamıyor , savunma moduna geçiyorsunuz ?

siz FB dergisi Editörü değil SDN Editörüsünüz.... en azından ben öyle sanıyorum..

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
adam Fenerbahçeli.. ne demiş röpotajda? Trabzonsporlu olduğu mu yazılmışta böyle hötlemiş?? Fenerbahçe üzerinden reklam yapmaya devam.... yemezler canım...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben GS lıyım ama bu adam ne diyecek de yazmayacaklar. hani sanki sözleri çarpıtılmaya müsait biridir falan diyeceğiz de. ne demiş acaba? kupa trabzon un, feneri kolluyorlar falan demiş de onu mu değiştirmişler??? kim bu adamlar ya? önüne gelen trip modda. futboldan bile anlamıyordur bu adam