Ünlü işadamının oğlunun mucize kurtuluşu

Bu konuyu okuyanlar

TuningMert

Müdavim
Katılım
4 Ocak 2007
Mesajlar
5,659
Reaksiyon puanı
84
Puanları
0
Sarıyer'de, Çolakoğlu ailesinin genç veliahtı Mehmet Çolakoğlu, hatalı sollama yapan bir otomobille çarpıştı. Çolakoğlu, kazayı yara almadan atlatırken, diğer otomobilde bulunan üç kişi itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu otomobilden çıkarıldı.
Etiler Armutlu Fatih Sultan Mehmet Köprüsü yan yol üzerinde, dün gece saat 01.00'da, Levent istikametine giden 34 Y 4785 plakalı Renault Clio marka otomobilin sürücüsü Murat Aktaş (28), iddiaya göre önündeki otomobili geçmek isterken, karşı taraftan gelen otomobil ile çarpıştı.
Çolakoğlu ailesinin veliahtı Mehmet Çolakoğlu'nun kullandığı 34 TC 2616 plakalı Mercedes CL55 marka otomobil ile çarpışan Clio otomobil takla atarak, kaldırıma düştü. Çarpışmanın etkisiyle araç içinde sıkışan üç arkadaş, olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile otomobilden çıkarılmaya çalışıldı. Otomobil sürücüsü Murat Aktaş, olay yerine gelen ambulans ile Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken, otomobildeki Savaş Yılmaz (22) ve Gökhan Yelsi'de (18) Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldılar. Başından ve ayaklarından yaralanan Aktaş ameliyata alınırken, diğer iki yaralının kollarında ve bacaklarında kırıklar olduğu tespit edildi. Çolakoğlu ise, kazayı yara almadan atlattı.
Çolakoğlu, kaza anını "Ben normal şeridimde seyir halindeydim. Bir anda kaza yaptığım otomobil karşıma çıktı. Hatalı sollama yapmıştı. Kafa kafaya çarpıştık." diye anlattı. Renault marka otomobil tamamen kullanılamaz hale gelirken, Mercedes marka otomobilin ön tarafında maddi hasar oluştu.

sonsiy05.jpg


Kaynak
 

TuningMert

Müdavim
Katılım
4 Ocak 2007
Mesajlar
5,659
Reaksiyon puanı
84
Puanları
0
Araç Daimler Chrysler Mercedes-Benz olunca kafa kafaya girseniz bile burnunuz bile kanamadan kurtulabiliyorsunuz :D
 

PcMaSTeR

Müdavim
Katılım
18 Ağustos 2006
Mesajlar
3,511
Reaksiyon puanı
5
Puanları
38
Başlık Mucize Ama Araba Mercedes :) Eğer O araba Tofaş serisinden bi tane olsaydı başlık doğru olurdu :) Mercedes bu hale geldiyse tofaş galiba Kuş olup uçardı...
 
Üst