Ünivetsitede internet problemi.

Skyprochucky

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Bildiğiniz gibi yks açıklandı,bir çok arkadaşımız ünivetsite planı yapıyor.
Üniversitede yurtların internetinin vasat ötesi olduğunu biliyoruz.Yurda internet bağlatma gibi bir imkanımız da yok.
Turkcell superbox 4.5g sınırsız 300 tl civarında yersiz bir fiyata sahip.
Sizce internet problemi nasıl çözülür? Absürt pahallı olmayan 4.5g ve sınırsız bir servis var mıdır?
Yoksa önerileriniz nelerdir?

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968
Superbox tan başka çare yok maalesef.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Ben superbox kullanıyorum, ben de üniversiteliyim v bunun için aldım, olduğu gibi gerçeği mi söyleyeyim yoksa yumuşatayım mı?

The Commander

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Yurtta kullanabilmek için Superbox'tan başka çareniz yok maalesef. Ancak ben yerinizde olsam Superbox alıp başıma bela etmem. Ya şu şifreyi bana da versen diyeni çok olur öyle ortamda. Gitmeden önce kendinize avantajlı bir mobil tarife belirleyin, onunla idare edin bence. Belli saatlerde de yurdun interneti iş görüyor. Youtube da vs çok rahat video izlersin zaten her saatte, yani biz de öyleydi. Seni idare eder. İnternet temel bir ihtiyaç evet ama inan ortamını sağlarsan çok arayacağın bir şey değil, mobil veriyle idare edersin.

IDisaster

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,666
Eve çık. Tabii ben üni okumadım ama pederin arabasını kaçırıp evde arkadaşı ile beraber kalan arkadaşımı birçok kez evinden aldım. 2+1 evde yaşıyorlar. Modem almışlar. 2 kişi kasaları odada duruyor. Sıkılınca oyun oynuyorlar. Derslerini de birbirlerine yardımcı olarak çalışıyorlar. Bence mükemmel ortam. Üni okumadığıma pişmanım ama pederin parasına güveniyoruz işte sonumuz hayrola bakalım

iMaKaNDi

Doçent
Reaksiyon puanı
251
Yurt dışında çok güzel mobil internet paket tarifeleri var sınırsız ve uygun fiyatlı. Keşke bizde de olsa. 15 gb bana yetiyordu aylık. Tabi youtube filan yok. Film filan.